Ελλάδα

Αρχαιολογικό Μουσείο: Η σπαρακτική δήλωση της γυναίκας που βρήκε το 18 μηνών κοριτσάκι

Αρχαιολογικό Μουσείο: Η σπαρακτική δήλωση της γυναίκας που βρήκε το 18 μηνών κοριτσάκι
Αρχαιολογικό Μουσείο: «Ήταν πολύ φυσιολογικό παιδάκι εξυπνότατο, μελαχρινό, καθόλου φοβισμένο, καθαρό και γλυκύτατο με δύο γκοφρέτες και μια αλλαξιά».

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας σχετικά με την εγκατάλειψη του μόλις 1,5 έτους ετών μωρού έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο, προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο άνδρας που έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας να κινείται με το καροτσάκι προς το σημείο που βρέθηκε το παιδί και εικάζεται ότι μπορεί να είναι και ο πατέρας. Αρχαιολογικό Μουσείο

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ., μιλώντας στο iefimerida.gr, εξηγούσαν πως «οι λόγοι της εγκατάλειψης μπορεί να οφείλονται σε οικονομικούς παράγοντες. Το παιδάκι, πέρα από ότι ήταν καλοντυμένο, καθαρό ήταν και σε άριστη κλινική κατάσταση, όπως προέκυψε από τις εξετάσεις που του έγιναν στο νοσοκομείο». Ωστόσο δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο η μητέρα του παιδιού να μην γνώριζε ότι ο σύζυγός της θα εγκαταλείψει το παιδί τους, κάτι το οποίο όμως θεωρείται πιο μακρινό ως σενάριο.

Ποια κυρία εντόπισε το κοριτσάκι έξω από το μουσείο στην Πατησίων

Το κοριτσάκι που ήταν μέσα σε καροτσάκι σκεπασμένο με κουβερτούλα καθώς και με μπουφανακί, το εντόπισε η κυρία Μαρία στις 9.10 το πρωί της Κυριακής 28 Νοεμβρίου, μια γυναίκα που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της μαζί με έναν κύριο. Η σπαρακτική δήλωση πως αν ήταν νεότερη θα το υιοθετούσε ραγίζει καρδιές.

Αρχαιολογικό Μουσείο

Η ίδια ανέφερε στο debater, πως γύρω στις 9:00 το πρωί κατέβηκε στον κήπο του μουσείο και είδε το μωράκι στο καρότσι: «Ήταν πολύ φυσιολογικό παιδάκι εξυπνότατο, μελαχρινό, χρονιάρικο, σίγουρα μικρότερο από 2 ετών, καθόλου φοβισμένο, καθαρό και γλυκύτατο, είχε μια αλλαξιά με καθαρά ρούχα και δύο γκοφρέτες».

Ευτυχώς το βρήκα εγώ και όχι κάποιος επικίνδυνος έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο

Η κ. Μαρία περιγράφοντας το σκηνικό, είπε ότι εκείνη τη στιγμή έριξε μια ματιά, προκειμένου να δει αν υπήρχαν κοντά οι γονείς του παιδιού χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.«Αν το έβρισκε ένας κακός άνθρωπος… χαιρετίσματα. Θα το βλέπαμε το κοριτσάκι στο Amber Alert, ευτυχώς το βρήκα εγώ», λέει η κ. Μαρία, καθώς εκείνη την ώρα, στο σημείο δεν υπήρχαν περαστικοί. Στην ερώτηση για το ποια ήταν η πρώτη της σκέψη, η απάντηση συγκλονίζει: «Μόλις το είδα είπα να ήμουν 50 ετών και κάτω να το υιοθετούσα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments