Lifestyle

Άρης Σερβετάλης: Δημοσιογράφος τον περίμενε ώρες έξω από το σπίτι του κι εκείνος της έδωσε ένα μανταρίνι

Άρης Σερβετάλης: Δημοσιογράφος τον περίμενε ώρες έξω από το σπίτι του κι εκείνος της έδωσε ένα μανταρίνι
Άρης Σερβετάλης: Δημοσιογράφος τον περίμενε ώρες έξω από το σπίτι του μέσα στο κρύο για μια δήλωσή του κι εκείνος έκπληκτος της έδωσε ένα μανταρίνι.

Το επίκεντρο των ημερών και από την αφάνεια στην φήμη είναι ο Άρης Σερβετάλης μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος» καθώς δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μετά τον ντόρο που έχει προκληθεί συνάντησε για πρώτη φορά τον ηθοποιό. Άρης Σερβετάλης

Ο Άρης Σερβετάλης ήταν ιδιαίτερα ευγενικός με τη δημοσιογράφο που τον περίμενε για ώρες έξω από το σπίτι του, της έδωσε ένα μανταρίνι και στη συνέχεια ευχήθηκε καλή επιτυχία στον σκηνοθέτη του «Ρινόκερου», Γιάννη Κακλέα. Πάντως στο πρόσωπό του είναι εμφανής η έκπληξη με την κίνηση της δημοσιογράφου να κάθεται και να τον περιμένει για μια δήλωση.

Αποχώρησε από παράσταση γιατί δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους

Κατέβηκε η παράσταση «Ρινόκερος», σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, στο θέατρο «Κιβωτός», καθώς αποχώρησε ο πρωταγωνιστής, Άρης Σερβετάλης. Ο Άρης Σερβετάλης αποχώρησε καθώς δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους. Μετά τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν την περασμένη εβδομάδα, η είσοδος στα θέατρα επιτρέπεται μόνο για εμβολιασμένους. Δηλαδή,δεν επιτρέπεται στα θέατρα, όπως και σε μια άλλη σειρά κλειστών χώρων, η είσοδος σε ανεμβολίαστους με την επίδειξη rapid test, όπως γινόταν.

Ο Άρης Σερβετάλης εξήγησε ότι δεν μπορεί να δεχθεί τον οποιοδήποτε διαχωρισμό ανθρώπων και για αυτό αποχωρεί από την παράσταση. Καθώς ήταν ο πρωταγωνιστής, η παράσταση κατέβηκε χθες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν το καλοκαίρι ο Άρης Σερβετάλης συζήτησε με τους παραγωγούς και τον σκηνοθέτη της παράστασης για τη συμμετοχή του στον «Ρινόκερο» και ενώ ήδη είχαν αρχίσει να λαμβάνονται μέτρα για την είσοδο σε συγκεκριμένους χώρους με πιστοποιητικό εμβολιασμού, ο ηθοποιός είχε πει ότι θα αποχωρήσει σε περίπτωση που τελικά τα θέατρα υποδέχονται μόνον εμβολιασμένους και αποκλείσουν μερίδα πολιτών.

Όταν μάλιστα ανακοινώθηκαν τα πρώτα μέτρα για το πώς θα λειτουργήσουν οι κλειστοί χώροι και επιτρεπόταν η είσοδος στους ανεμβολίαστους με rapid test, είχαν πει με τους παραγωγούς ότι ξεκινούν, ανεβαίνει η παράσταση και βλέπουν. Μετά και τα μέτρα που τέθηκαν σήμερα σε ισχύ, ο Αρης Σερβετάλης, εν τέλει, αποχώρησε.

Την στιγμή που έδωσε το μανταρίνι στην δημοσιογράφο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments