Ελλάδα

Άρης Σερβετάλης: Αποχώρησε από παράσταση γιατί δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους

Άρης Σερβετάλης: Αποχώρησε από παράσταση γιατί δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους
Άρης Σερβετάλης: Ο ηθοποιός είχε πει από το καλοκαίρι ότι θα αποχωρήσει σε περίπτωση που τελικά τα θέατρα υποδέχονται μόνον εμβολιασμένους.

Κατέβηκε η παράσταση «Ρινόκερος», σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, στο θέατρο «Κιβωτός», καθώς αποχώρησε ο πρωταγωνιστής, Άρης Σερβετάλης.

Άρης Σερβετάλης: Γιατί αποχώρησε ο γνωστό ηθοποιός

Ο Άρης Σερβετάλης αποχώρησε καθώς δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους. Μετά τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν την περασμένη εβδομάδα, η είσοδος στα θέατρα επιτρέπεται μόνο για εμβολιασμένους. Δηλαδή, από σήμερα δεν επιτρέπεται στα θέατρα, όπως και σε μια άλλη σειρά κλειστών χώρων, η είσοδος σε ανεμβολίαστους με την επίδειξη rapid test, όπως γινόταν μέχρι χθες. Άρης Σερβετάλης

Ο Άρης Σερβετάλης εξήγησε ότι δεν μπορεί να δεχθεί τον οποιοδήποτε διαχωρισμό ανθρώπων και για αυτό αποχωρεί από την παράσταση. Καθώς ήταν ο πρωταγωνιστής, η παράσταση κατέβηκε χθες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν το καλοκαίρι ο Άρης Σερβετάλης συζήτησε με τους παραγωγούς και τον σκηνοθέτη της παράστασης για τη συμμετοχή του στον «Ρινόκερο» και ενώ ήδη είχαν αρχίσει να λαμβάνονται μέτρα για την είσοδο σε συγκεκριμένους χώρους με πιστοποιητικό εμβολιασμού, ο ηθοποιός είχε πει ότι θα αποχωρήσει σε περίπτωση που τελικά τα θέατρα υποδέχονται μόνον εμβολιασμένους και αποκλείσουν μερίδα πολιτών.

Οταν μάλιστα ανακοινώθηκαν τα πρώτα μέτρα για το πώς θα λειτουργήσουν οι κλειστοί χώροι και επιτρεπόταν η είσοδος στους ανεμβολίαστους με rapid test, είχαν πει με τους παραγωγούς ότι ξεκινούν, ανεβαίνει η παράσταση και βλέπουν. Μετά και τα μέτρα που τέθηκαν σήμερα σε ισχύ, ο Αρης Σερβετάλης, εν τέλει, αποχώρησε. Άρης Σερβετάλης

Άρης Σερβετάλης: Λίγια λόγια για αυτόν

Η καταγωγή του είναι από την Απείρανθο Νάξου. Μετά την αποφοίτησή του από το Λύκειο Κουκακίου ξεκίνησε να εργάζεται σε μια αποθήκη ηλεκτρικών ειδών. Με την προτροπή μιας φίλης του έδωσε τις εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού και γράφτηκε στη Δραματική Σχολή Φωτιάδη.  Αρχικά έλαβε μέρος σε θεατρικές παραστάσεις, όπως το «Ουπς» του Γιάννη Κακλέα.

Στο ευρύ κοινό έγινε γνωστός με την συμμετοχή του στη δημοφιλή κωμική σειρά του Mega “Είσαι το ταίρι μου”, υποδυόμενος έναν εκκεντρικό και ασυμβίβαστο νεαρό, το Λάζαρο. Ένα χρόνο μετά κράτησε έναν απαιτητικό ρόλο σε μια επίσης επιτυχημένη σειρά του ίδιου καναλιού, κοινωνική αυτή τη φορά, με τίτλο “Κλείσε τα μάτια”. Πρωταγωνίστησε επίσης κατά την περίοδο 2006 – 2008 στη σειρά “Singles” (Κύκλοι: 2, 2 ½, 3), ενσαρκώνοντας το ρομαντικό και ευαίσθητο Φώτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments