Video

Γρηγόρης Αρναούτογλου: H πρώτη εκπομπή μετά τον κορωνοϊό

Γρηγόρης Αρναούτογλου: H πρώτη εκπομπή μετά τον κορωνοϊό
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ο γνωστός παρουσιαστής έκανε από το σπίτι του την πρώτη του εκπομπή μετά την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μετά από rapid test και μοριακό test βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Αμέσως ο γνωστός παρουσιαστής διέκοψε προσωρινά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις μπαίνοντας σε καραντίνα. Σήμερα δε έκανε την πρώτη του εκπομπή από το σπίτι του.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του ANT1 είχε μαγνητοσκοπήσει κάποιες από τις εκπομπές του για το The 2night Show τις οποίες και παρακολουθήσαμε την περασμένη εβδομάδα.

“Δεν είμαι στο πλατό και στο στούντιο”

Ο παρουσιαστής, είπε στο τηλεοπτικό κοινό: «Δεν είμαι στο πλατό και στο στούντιο, αυτή η εβδομάδα θα κυλήσει διαφορετικά απ΄ότι ξέρετε, αφού δεν έγιναν γυρίσματα. Εγώ έμεινα σπίτι, με επισκέφτηκε ο κορονοϊός, οπότε έμεινα μέσα για 10 μέρες και έτσι δεν έγιναν νέα γυρίσματα για την εκπομπή. Όλο αυτό το τριήμερο της τηλεοπτικής μας συνάντησης θα είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα»

«Θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου περαστικά και δύναμη σε όσους έχουν νοσήσει από κοροναϊό. Δεν ήμουν μόνο εγώ, νόσησε και η μπάντα μαζί με άλλους συνεργάτες. Μέσα από την καρδιά μας περαστικά» ευχήθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Λίγα λόγια για τον παρουσιαστή

Γεννήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου 1973 στο Μόναχο όπου και έζησε τα παιδικά του χρόνια, ενώ αργότερα εγκαταστάθηκε μαζί με την οικογένειά του στον τόπο καταγωγής του τη Θεσσαλονίκη. Σε ηλικία 17 ετών, το 1990, ξεκίνησε να εργάζεται στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στον τηλεοπτικό σταθμό Μακεδονία TV παρουσιάζοντας την ταξιδιωτική εκπομπή “Ένας Υπέροχος Κόσμος” για 7 συνεχόμενες τηλεοπτικές σεζόν (1991-1998). Τις σεζόν 1998-2000 πήρε μεταγραφή στο δεύτερο μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκη την ΕΤ3 όπου παρουσίασε την εβδομαδιαία εκπομπή “Στην Χώρα των Θαυμάτων” και την καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή “Μέρα Μεσημέρι”.

Τη σεζόν 2011-2012 συνέχισε την παρουσίαση του Money Drop ενώ ξεκίνησε να παρουσιάζει την εκπομπή “Όμορφος Κόσμος 2”, που επέστρεψε τηλεοπτικά μετά από 9 χρόνια, για 2 τηλεοπτικές σεζόν από το 2011 μέχρι και το 2013[9][10].

Παράλληλα με την παρουσία του ως παρουσιαστής στο MEGA έκανε και guest εμφανίσεις στις πιο επιτυχημένες σειρές του καναλιού όπως Η Νταντά, Το Κόκκινο Δωμάτιο, Στο Παρά 5, Μαρία η άσχημη, Safe Sex TV Stories και Μαύρα Μεσάνυχτα υποδυόμενος τον εαυτό του.

Το καλοκαίρι του 2013, ύστερα από 11 χρόνια συνεργασίας με το κανάλι, πήρε μεταγραφή στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 με το Mega Channel να βγάζει δελτίο τύπου ευχαριστώντας τον παρουσιαστή για την πορεία του σταθμό[

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments