Αθλητισμός

ΕΛ.ΑΣ: Η αστυνομία βάζει «στοπ» στο ντέρμπι

ΕΛ.ΑΣ: Η αστυνομία βάζει «στοπ» στο ντέρμπι
ΕΛ.ΑΣ: Σκέψεις στη Λίγκα για αναβολή όλης της αγωνιστικής λόγω… Πάπα.

H ΕΛ.ΑΣ ζήτησε να αναβληθούν τα ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και Ιωνικός-ΠΑΟΚ, καθώς θα είναι επιφορτισμένη με την επίσκεψη του πάπα Φραγκίσκου και την αστυνόμευση για τα 13 χρόνια από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου.

Την αναβολή του αθηναϊκού ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, αλλά και του αγώνα Ιωνικός-ΠΑΟΚ, ζήτησε η Ελληνική Αστυνομία.

Super League

ΕΛ.ΑΣ: Η επιστολή στη Λίγκα

Στο αίτημα, που απέστειλε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προς την αρμόδια Αρχή, ζητά να μην πραγματοποιηθούν τα δύο ματς λόγω αδυναμίας αστυνομικής φύλαξης.

Όπως αναφέρει, οι αστυνομικές δυνάμεις θα είναι επιφορτισμένες, την Κυριακή, τόσο με την επίσκεψη στην Ελλάδα του προκαθημένου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, πάπα Φραγκίσκου, όσο και με την αστυνόμευση λόγω της συμπλήρωσης τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, 13 χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Τα δύο ματς, θυμίζουμε, έχουν οριστεί για την Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου. Το Ιωνικός-ΠΑΟΚ στις 17:15 και το ντέρμπι στις 19:30.

Για αυτό έστειλε και την επιστολή στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, η οποία καλείται να αποφασίσει αν θα διεξαχθεί το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, το ματς της Νίκαιας, ανάμεσα σε Ιωνικό και ΠΑΟΚ, αλλά και γενικότερα η 12η αγωνιστική, αφού υπάρχουν σκέψεις για αναβολή και των 7 αναμετρήσεων.

Πάπας Φραγκίσκος: Τον Δεκέμβριο σε Ελλάδα και Κύπρο

Πάπας Φραγκίσκος: Τελευταία φορά που ο ποντίφικας βρέθηκε στη χώρα μας ήταν πίσω στο 2016, όπου συγκεκριμένα είχε μεταβεί στη Μυτιλήνη.

Ο πάπας Φραγκίσκος θα επισκεφθεί την Κύπρο και στη συνέχεια την Ελλάδα στο διάστημα από τις 2 ως τις 6 Δεκεμβρίου, ανακοίνωσε σήμερα το Βατικανό.

Το αποστολικό αυτό ταξίδι, το 35ο του πάπα στο εξωτερικό μετά την εκλογή του το 2013, θα σηματοδοτηθεί από την επιστροφή του ποντίφικα στη Λέσβο, νησί εμβληματικό της μεταναστευτικής κρίσης, στο οποίο είχε ήδη μεταβεί το 2016.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments