Lifestyle

Ελένη Μενεγάκη: Η αξέχαστη εμφάνισή της χωρίς εσώρουχο που έμεινε στην ιστορία

Ελένη Μενεγάκη: Η αξέχαστη εμφάνισή της χωρίς εσώρουχο που έμεινε στην ιστορία
Ελένη Μενεγάκη: To βίντεο που αποδεικνύει την εμφάνιση της στον αέρα της εκπομπής χωρίς εσώρουχα, το αποκάλυψε στην εκπομπή του ο Γιώργος Λιάγκας.

Κι όμως, υπάρχει βίντεο που αποδεικνύει την εμφάνιση της Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής χωρίς εσώρουχα. Το αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας, στην πρωινή του εκπομπή με την Φαιή Σκορδά στο Πρωινό. Ελένη Μενεγάκη

 Πάνω από 2.000.000 ευρώ έσοδα κάθε χρόνο

 Η εταιρία της ονομάζεται «M Winner ΙΚΕ» και έχει διαδεχθεί την «Ελένη Μενεγάκη ΕΠΕ»

Φέτος, η παρουσιάστρια επέστρεψε στα τηλεοπτικά πλατό, μέσα από τη συχνότητα του Mega απ’ όπου ξεκίνησε την πορεία της. Η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι μια απλή εργαζόμενη. Δεν παίρνει μισθό, δώρα, υπερωρίες. Δεν είναι φυσικό πρόσωπο βλέπετε. Είναι εταιρία. Είναι μια ΙΚΕ, με έσοδα και έξοδα, που καταχωρεί δαπάνες για αυτοκίνητα, βενζίνες, ρούχα, μακιγιάζ, κομμωτήρια, κέντρα αισθητικές και άλλες υπηρεσίες

Η εταιρία της ονομάζεται «M Winner ΙΚΕ» και έχει διαδεχθεί την «Ελένη Μενεγάκη ΕΠΕ». Για το 2020 δεν έχει δημοσιεύσει ακόμη ισολογισμό. Το 2019, όμως, εμφάνισε κύκλο εργασιών (έσοδα) 2.516.300 ευρώ, 16.502 ευρώ λιγότερα από την προηγούμενη χρονιά.

Τα έξοδά της δεν ήταν λίγα: Πέρασε στα βιβλία της εταιρείας συνολικές δαπάνες 506.233 ευρώ. Έτσι το καθαρό οικονομικό αποτέλεσμα της ««M Winner ΙΚΕ» διαμορφώθηκε σε 2.110.067 ευρώ. Για 9 μήνες δουλειάς, αντιστοιχούν περίπου σε 235.000 ευρώ το μήνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments