Video

La Casa De Papel: Τι ώρα θα κάνουν πρεμιέρα στο Netflix τα τελευταία επεισόδια

La Casa De Papel: Τι ώρα θα κάνουν πρεμιέρα στο Netflix τα τελευταία επεισόδια
La Casa De Papel: Σύμφωνα με το Netflix, το τέλος του πέμπτου κύκλου θα είναι διαθέσιμο στη πλατφόρμα από το πρωί της Παρασκευής για να μην το χάσει κανείς.

Το τέλος στην αγαπημένη σειρά που άλλαξε τις προτιμήσεις του κοινού έφτασε το “La Casa De Papel”  και οι θαυμαστές της σειράς το αποχαιρετούν μια και για πάντα.  Σήμερα Παρασκευή (3/12) για τους φαν της διάσημης ισπανικής σειράς του Netflix “La Casa de Papel”, καθώς το δεύτερο μέρος του πέμπτου κύκλου “ανεβαίνει” στην πλατφόρμα το πρωί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Netflix, η συνέχεια του πέμπτου κύκλου θα είναι διαθέσιμη από τις 10:01 το πρωί της Παρασκευής και όλοι οι θαυμαστές της σειράς θα μπορούν να παρακολουθήσουν το μεγάλο φινάλε. La Casa De Papel

Τα τελευταία 5 επεισόδια της σειράς και μια νέα έκπληξη

Ουσιαστικά, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τα τελευταία 5 επεισόδια του 5ου κύκλου καθώς τα πρώτα 5 είχαν κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα τον Σεπτέμβριο και καθήλωσαν το κοινό με την περιπέτεια και την δράση που διακατέχει τη σειρά.

Οι θαυμαστές της σειράς όμως απορούν αν το τέλος του 5ου κύκλου θα είναι και το τέλος του Casa de Papel, με το Netflix να μην δίνει μια ξεκάθαρη απάντηση. Ωστόσο, η πλατφόρμα έχει ανακοινώσει πως “έρχεται” μια νέα σειρά το 2023, με πρωταγωνιστή τον Berlin, λέγοντας ότι αυτή η ληστεία μπορεί να τελείωσε, αλλά η ιστορία συνεχίζεται με νέα πλοκή, νέα πρόσωπα και πολύ δράση και υπερθέαμα.

Δείτε το τρέιλερ και το tweet που δημοσιεύθηκαν:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments