Αθλητισμός

Μόμτσιλο Βούκοτιτς: Πέθανε ο θρυλικός προπονητής

Μόμτσιλο Βούκοτιτς: Πέθανε ο θρυλικός προπονητής
Μόμτσιλο Βούκοτιτς: Στο πένθος βυθίστηκε το σερβικό ποδόσφαιρο, μετά την είδηση του θανάτου του Μόμτσιλο Βούκοτιτς. Ο Σέρβος βετεράνος ποδοσφαιριστής και προπονητής του ΠΑΟΚ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών.

Ο εμβληματικός ποδοσφαιριστής της Παρτιζάν έχασε τη μάχη που έγινε με τον καρκίνο του λαιμού. Ο Βούκοτιτς ήταν ο ρέκορντμαν συμμετοχών με τη φανέλα της Παρτίζαν πριν τον ξεπεράσει ο Σάσα Ίλιτς.

Ο εκλιπών ήταν πολύ γνωστός στην Ελλάδα, καθώς υπήρξε προπονητής σε τέσσερις ελληνικές ομάδες. Ο Βούκοτιτς πέρασε από τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2006-07.

Βρέθηκε ακόμα στον πάγκο του Πανιωνίου από το 1988 μέχρι το 1992, ενώ καθοδήγησε ακόμα τον Λεβαδειακό (2008-09) και τον Πανσερραϊκό (2010-11).

Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως σκάουτερ στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Σερβίας.

ΠΑΟΚ: Είχε φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα για δέκα συνεχόμενες σεζόν. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στα δρώμενα της ομάδας τον προηγούμενο αιώνα.

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ θρηνεί για την απώλεια του Αντώνη Κεμανίδη.

Ο διεθνής αμυντικός φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ για δέκα συναπτά έτη, από το 1953 έως το 1963, αγωνιζόμενος και στον τελικό κύπελο του 1955. Ο Δικέφαλος δεν ξέχασε ποτέ την προσφορά του Κεμανίδη και τον τίμησε τον Σεπτέμβριο του 2014.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments