Αθλητισμός

Βόμβα Λουτσέσκου μετά τον Ιωνικό: “Θα δείτε την αντίδρασή μου”

Βόμβα Λουτσέσκου μετά τον Ιωνικό: “Θα δείτε την αντίδρασή μου”
Σκασμένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά τη νέα ήττα του ΠΑΟΚ ο Ρουμάνος τεχνικός της ομάδας ρίχνοντας... βόμβα όσον αφορά το μέλλον του στην Τούμπα.

Ραζβάν Λουτσέσκου: Σοβαρές εξελίξεις έρχονται πιθανότατα στον ΠΑΟΚ μετά τη νέα ήττα από τον Ιωνικό στη Νίκαια, με 3-2, με τον Ρουμάνο τεχνικό να κάνει 10 λεπτά μέχρι να πάει να κάνει δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote, ενώ σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με την αντίδρασή του για το αποτέλεσμα, αρκέστηκε να πει “Θα δείτε την αντίδρασή μου”, αφήνοντας υπονοούμενο ακόμα και για παραίτηση.

«Όλα όσα κάνουμε πάνε λάθος. Είτε αυτό αφορά τις καταστάσεις στο γήπεδο, τα λάθη που κάνουμε και δεχόμαστε τα γκολ, είτε αφορά ατυχείς επιλογές παικτών. Κάποιοι δεν έχουν την απόδοση που θέλουμε και μένουν στον πάγκο, αλλά πάνε καλά όταν μπαίνουν. Σκέφτομαι ότι είναι κίνηση χωρίς έμπνευση. Σκέφτομαι αυτές τις δύο εβδομάδες που κατά μεγάλο ποσοστό είναι οι χειρότερες που έχω περάσει στην Ελλάδα», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της Cosmote TV και πρόσθεσε:

«Δεν έχουμε την ψυχολογία, τη φρεσκάδα για να αντιμετωπίσουμε κάποιο λάθος που μπορεί να επηρεάσει το παιχνίδι μας. Είναι δική μου ευθύνη», είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments