Αθλητισμός

Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Έτσι κατεβάζει τον Παναθηναϊκό απέναντι στην ΑΕΚ

Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Έτσι κατεβάζει τον Παναθηναϊκό απέναντι στην ΑΕΚ
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να επαναφέρει στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού τους παίκτες που χρησιμοποιεί στους αγώνες του πρωταθλήματος.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του, εν όψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Μπρινιόλι στην εστία, ενώ μια θέση στη μεσαία γραμμή διεκδικούν οι Ρούμπεν και Μαουρίσιο. Στην επίθεση, οι Χαζηγιοβάνης και Αϊτόρ θα παλέψουν μέχρι την τελευταία στιγμή για μια θέση στο βασικό σχήμα.

Το 4-3-3 θα διατηρηθεί και σε αυτό το ματς, όπου το “τριφύλλι” θέλει να πανηγυρίσει την τέταρτη σερί του νίκη, μετά τις δυο για το πρωτάθλημα και μια στο Κύπελλο Ελλάδος. Ως εκ τούτου η αρχική ενδεκάδα, ιδιαίτερα από τη μέση και μπροστά έχει πολλά ερωτηματικά.

Τερματοφύλακας των «πράσινων» θα είναι ο Μπρινιόλι, ενώ η τετράδα στην άμυνα δεν θα αλλάξει και θα αποτελείται από τους Κώτσιρα, Βέλεθ, Σάρλια και Χουάνκαρ, από τα δεξιά προς τα αριστερά. Ο Αλεξανδρόπουλος έχει εξασφαλισμένη μία θέση στη μεσαία γραμμή, ίσως και ο Βιγιαφάνιες, ενώ δίπλα τους θα βρίσκεται ένας εκ των Ρούμπεν ή Μαουρίσιο. Από ‘κει και πέρα, Παλάσιος, Βιτάλ, Χατζηγιοβάνης και Αϊτόρ διεκδικούν δύο θέσεις στα άκρα της επίθεσης, ενώ στην κορυφή θα παραμείνει πιθανότατα ο Μακέντα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments