Ελλάδα

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Νέα παράταση ζητούν Παπανδρέου και Λοβέρδος – Ξεπερνάει τις 260,000 η συμμετοχή

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Νέα παράταση ζητούν Παπανδρέου και Λοβέρδος – Ξεπερνάει τις 260,000 η συμμετοχή
Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Παράταση τουλάχιστον μιας ώρας δόθηκε από την Επιτροπή Δεοντολογίας, για τις εσωκομματικές εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής, για την εκλογή νέας ηγεσίας του κόμματος.

Παράταση τουλάχιστον μιας ώρας δόθηκε από την Επιτροπή Δεοντολογίας, για τις εσωκομματικές εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής, για την εκλογή νέας ηγεσίας του κόμματος.

Την παράταση της ψηφοφορίας στις εκλογές του Κινήματος Αλλαγής για άλλη μία ώρα, δηλαδή μέχρι και τις 21:00, ζήτησαν αργά το απόγευμα της Κυριακής, τόσο ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου όσο και ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Ανδρέας Λοβέρδος.

«Ο κόσμος που αναμένει αλλά και συνεχίζει να προσέρχεται είναι αρκετός, πρέπει να μπορέσει να ψηφίσει, μπορεί να χρειαστεί και νέα παράταση», σημείωναν κύκλοι που πρόσκεινται στον πρώην πρωθυπουργό.

Λίγο μετά την τοποθέτηση αυτή και ο Ανδρέας Λοβέρδος ζήτησε «να παραταθεί η εκλογική διαδικασία μέχρι να ψηφίσει και ο τελευταίος πολίτης», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Η ψηφοφορία διεξάγεται ομαλά, σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιτροπής Δεοντολογίας Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ). Μέχρι στιγμής έχουν ανοίξει και λειτουργούν 816 από τα 819 εκλογικά τμήματα στην Ελλάδα. Στην Αυστραλία η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί και αναμένεται η λειτουργία σε ευρωπαϊκές χώρες και στην Αμερική.

Στην Αυστραλία, ψήφισαν 108 άνθρωποι. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα Ανδρουλάκης (12), 11.1%, Γερουλάνος (2), 1.85%, Καστανίδης (3), 2.78%, Χρηστίδης (3), 2.78%

Λοβέρδος (34), 31.48%, Παπανδρέου(54), 50% .  Η  ροή στις κάλπες υπολογίζεται ότι είναι αυξημένη κατά 20-25% σε σχέση με το 2017.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments