Αθλητισμός

Τελειώνει από τον ΠΑΟΚ με εντολή Λουτσέσκου

Τελειώνει από τον ΠΑΟΚ με εντολή Λουτσέσκου
Στην Τούμπα τρέχουν ήδη για τις μεγάλες αλλαγές που θα υπάρξουν προσεχώς στο ρόστερ, καθώς σε έναν μήνα θα γίνουν προσθήκες και αποχωρήσεις από το ρόστερ. Τα ονόματα που έχουν διαρρεύσει και ποιος φεύγει.

Την ενίσχυσή του στα πλάγια μπακ θα κοιτάξει, σίγουρα, στην προσεχή μεταγραφική περίοδο ο Δικέφαλος, καθώς εκεί έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι του συλλόγου ότι υπάρχει ζήτημα. Και μάλιστα συγκεκριμένα στη θέση τού δεξιού μπακ, αν και στον σύλλογο υπάρχουν τρεις πλάγιοι αμυντικοί αλλά φαίνεται ότι κανένας δεν μπορεί να εξυπηρετήσει αυτά που ψάχνει ο Λουτσέσκου.

Μάλιστα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ροντρίγκο θα αποχωρήσει τον Γενάρη από την ομάδα, άρα είναι περίπου δεδομένο ότι θα έρθει δεξιός μπακ τον χειμώνα. Επίσης, θα έρθει και ένα παίκτης στο μεσοεπιθετικό σκέλος, ίσως και μια ακόμα λύση για μπροστά. Αλλά ας τα δούμε όλα ξεχωριστά.

Στη θέση του μπακ ο ΠΑΟΚ φαίνεται ότι ασχολείται με τον Γιένς Λάρσεν, της Ουντινέζε, που δεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Ιταλούς και είναι εκτός ομάδας το τελευταίο διάστημα για αυτόν τον λόγο. Μπορεί να αγωνιστεί ως φουλ μπακ, είναι πρώτος στόχος του Δικέφαλου, υπάρχουν ήδη επαφές μαζί του, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι θα συμβεί τον Γενάρη. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια εξαιρετική λύση, στα 30 του χρόνια, διεθνής με την εθνική ομάδα τής Δανίας, ενώ βρίσκεται στην Ουντινέζε από το 2017.

Στη θέση μεσοεπιθετικά έχει ξεχωρίζει το όνομα του Αντρέ Άντερσον, του 22χρονου Βραζιλιάνου άσου της Λάτσιο, που είναι πολύ καλός παίκτης, μπορεί να παίξει τόσο ως δεύτερος επιθετικός όσο και ως εξτρέμ ή δεκάρι. Προφανώς μπορεί να δώσει πολλές λύσεις σε μια ομάδα που μεσοεπιθετικά δεν έχει πνευμόνια και έτσι όπως πηγαίνει το πράγμα σε λίγο δεν θα έχει και πόδια… Μεσοεπιθετικά να προσθέσουμε και τα ονόματα των Λέο Ζαμπά, που στη Θεσσαλονίκη λέγεται ότι θα επιστρέψει και θα μείνει, και Όνι Βαλακάρι που βγάζει μάτια με την Πάφο και φαίνεται ότι υπάρχει φιλική σχέση ανάμεσα στον Ρώσο ιδιοκτήτη του κυπριακού συλλόγου και τον Σαββίδη. Να πούμε κάτι ακόμα που ασχολούνται ελάχιστοι μέχρι στιγμής; Σημαντική είναι και η παράμετρος των 10 συμβολαίων που ολοκληρώνονται το προσεχές καλοκαίρι, καθώς δεν είναι δεδομένο ότι θα μείνουν όλοι (κάθε άλλο!). Παρόλα αυτά είναι μια διαδικασία που δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητη στο πλαίσιο της ευρύτερης λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments