Ελλάδα

Νέο Ηράκλειο: Ιδιόχειρα σημειώματα αυτοκτονίας άφησαν τα 2 αδέρφια

Νέο Ηράκλειο: Ιδιόχειρα σημειώματα αυτοκτονίας άφησαν τα 2 αδέρφια
Οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: Διπλή αυτοκτονία για τα δύο αδέρφια - Τι γράφουν στα ιδιόχειρα σημειώματα τους

Ανατροπή σκηνικού για μία ακόμα φορά στην οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε στο Νέο Ηράκλειο, καθώς όπως όλα συνηγορούν πρόκειται για διπλή αυτοκτονία.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες , τα δύο ιδιόχειρα σημειώματα που βρέθηκαν δίπλα στα νεκρά αδέρφια δίνουν νέα διάσταση στην τραγωδία. Μέσα σε λίγες γραμμές εξηγούν τους λόγους που τους οδήγησαν στην απόφασή τους να βάλουν τέλος στη ζωή τους με αυτόν τον τραγικό τρόπο.

Τα δύο σημειώματα

Μάλιστα, θυμίζουν δήλωση του νόμου 105, δηλαδή μια υπεύθυνη δήλωση, στην οποία αναφέρουν το όνομά τους και τον λόγο για τον οποίο βάζουν τέλος στη ζωή τους, που έχει να κάνει με τον θάνατο της μητέρας τους.

Όπως γράφεται στα σημειώματα, στο έγκλημα δε συμμετείχε κανείς άλλος, ενώ στο τέλος τα δύο αδέρφια έχουν υπογράψει με το όνομά τους.

Τα δύο σημειώματα, είναι πανομοιότυπα. Σε μόλις 19 λέξεις, όπου αλλάζει το όνομα, αναφέρεται ότι η πράξη τους είναι αυτοκτονία.

«Εγώ ο Β. Γ. αυτοκτονώ με δική μου ευθύνη. Κανένας άλλος δεν είναι υπεύθυνος για αυτή την πράξη μου» αναφέρει το σημείωμα που φέρεται να έγραψε ο 34χρονος. Ακριβώς το ίδιο σημείωμα φέρεται ότι έγραψε και η 30χρονη, με μόνη αλλαγή το όνομα και το επίθετό της.

Τα δύο αδέρφια, τους τελευταίους έξι μήνες ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση λόγω της απώλειας της μητέρας τους που απεβίωσε μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Δεν δούλευαν, κλείστηκαν στον εαυτό τους και προφανώς έφθασαν σε αδιέξοδο.

Ο τρίτος αδελφός ζει στην ίδια πολυκατοικία και είναι αυτός που είχε αναλάβει να συντηρεί την οικογένεια, ενώ ήταν αυτός που ειδοποίησε την αστυνομία.

Το πιο πιθανό σενάριο, είναι ότι η γυναίκα πυροβόλησε με καραμπίνα στο πρόσωπο τον αδερφό της, του οποίου το πρόσωπο βρέθηκε πολτοποιημένο, και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Εργαστηριακές και γραφολογικές εξετάσεις αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments