Lifestyle

Βίκυ Καγιά: «Έληξε η παρεξήγηση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου»

Βίκυ Καγιά: «Έληξε η παρεξήγηση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου»
Βίκυ Καγιά: Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την παρεξήγηση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ανέφερε ότι πλέον έχει λήξει.

Η Βίκυ Καγιά μίλησε για την διάσημη κόντρα της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε πως πλέον έχουν μιλήσει και έχουν λύσει την παρεξήγηση. Από την άλλη, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε μιλήσει σχετικά με αυτό στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του show DWTS παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και εξήγησε πως παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ της ίδιας και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου λύθηκε.

Τι ανέφερε το μοντέλο

«Έληξε η παρεξήγηση και είναι όλα ωραία. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, αληθινά την συμπαθώ, το ίδιο κι εκείνη. Όντως υπήρχε παρεξήγηση, δεν ξέρω ποιος την ξεκίνησε και γιατί, αλλά μακάρι στο μέλλον να συνεργαστούμε ξανά», δήλωσε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στη σχέση που διατηρεί με τα μοντέλα που πέρασαν από το GNTM: «Μέχρι και σήμερα τα συμβουλεύω, μιλάμε με όλα σχεδόν τα παιδιά κατά καιρούς. Λατρεύω τον Έντουαρντ, τον έχω μαζί μου και στο DWTS».

Τέλος, αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό μέλλον του χορευτικού show και αποκάλυψε πως γίνονται συζητήσεις για τον επόμενο κύκλο. «Η αλλαγή ημέρας ήταν προγραμματισμένη εδώ και καιρό, το Star γενικά δεν στέκεται στα νούμερα. Γίνονται συζητήσεις για τον επόμενο κύκλο, αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες, είναι πολύ νωρίς».

Τι είχε αναφέρει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την κόντρα

«Μου δόθηκε μια τεράστια ευκαιρία και έκανα ότι καλύτερο μπορώ. Κλείνω ένα θέμα εδώ που ποτέ δεν με αφορούσε. Επαγγελματικά με πλήγωσε το τέλος από το GNTM. Επί προσωπικού, όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανασφάλειες και να νιώθουμε ότι κάτι συμβαίνει γύρω μας και να μην φερθούμε με τον καλύτερο τρόπο.

Δεν κρατώ κακία… Δεν μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να πω κάτι στην Βίκυ και ούτε το περιθώριο… Έχουμε συναντηθεί κι έχουμε χαιρετηθεί, δεν μένω πίσω. Θα συνεργαζόμουν ξανά με την Βίκυ Καγιά με μεγάλη χαρά, ήταν καταπληκτική στο GNTM» κατέληξε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Βίκυ Καγιά

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments