Video

Βαγγέλης Κακουριώτης: «Μου έχουν πετάξει σουτιέν στη σκηνή»

Βαγγέλης Κακουριώτης: «Μου έχουν πετάξει σουτιέν στη σκηνή»
Βαγγέλης Κακουριώτης: Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε σε συνέντευξη του σχετικά με τα απίθανα περιστατικά που του έχουν συμβεί πάνω στην σκηνή.

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα.  Ο τραγουδιστής ανά διαστήματα έχει ζήσει πολλά περιστατικά με θαυμάστριες, ενώ πολλές από αυτές του πετάνε «δωράκια» στη σκηνή.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «Στις συναυλίες μου πετάνε κουκλάκια. Απέφυγα το πρώτο μια φορά και μου ήρθε ένα άλλο. Μου έχουν πετάξει και εσώρουχο, ένα σουτιέν. Kρατάω όλα τα δώρα που μου πετάνε στη σκηνή. Κρατούσα το σουτιέν χωρίς να ξέρω τι είναι», δήλωσε αρχικά ο Βαγγέλης Κακουριώτης.

“Θαυμάστριες έρχονταν στο σχολείο και με έβρισκαν εκεί”

Στην συνέχεια, εξήγησε πως παρόλο που οι θαυμάστριές του τον έχουν πολιορκήσει στενά, ακόμα και την περίοδο που πήγαινε ακόμα σχολείο, δεν έχει τύχει να βγει με καμία από αυτές.

«Θαυμάστριες έρχονταν στο σχολείο και με έβρισκαν εκεί. Κάποιες με περίμεναν να πάμε σχολείο. Δεν έχει τύχει να βγω ραντεβού με θαυμάστριά μου. Θα μπορούσε να είχε γίνει. Είμαι πολύ καλά τώρα στα προσωπικά μου», είπε χαρακτηριστικά.

Λίγα λόγια για τον τραγουδιστή

Ο Βαγγέλης Μύρωνας Κακουριώτης έχει καταγωγή από Ναύπλιο αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα. Ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική από πολύ νεαρή ηλικία. Ξέρει να παίζει κιθάρα, ντραμς και τουμπερλέκι. Το πρώτο του τραγούδι το έγραψε στα Αγγλικά και σε ηλικία 16 ετών, ο τίτλος ήταν ”The right man”. Δήλωσε συμμετοχή στον μουσικό διαγωνισμό της Amita Motion το 2013 και επιλέχθηκε από τους Playmen μαζί με τον Άρη Μακρή και τον Jimmy Jian ( Δημήτρη Γιαννούλη) .

Έκτοτε, οι τρείς τους δημιούργησαν το συγκρότημα Boys and Noise και ο Βαγγέλης αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τη νεολαία. Το 2016 το συγκρότημα διαλύθηκε και τότε ξεκίνησε να τραγουδάει μόνος του ως solo καριέρα. Το πρώτο του τραγούδι είχε τίτλο “Η δικιά μας αγάπη”. Έχει σπουδάσει Μουσική Τεχνολογία και Ηχοληψία και έχει διεξάγει συναυλίες σε πολλά μέρη της Ελλάδας όπως Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Ιωάννινα κ.α. Το 2017 ξεκίνησε τη συνεργασία του με τον Νίκο Βέρτη και τραγουδάει στο νυχτερινό κέντρο YTON ( Αθήνα) και ORAMA (Θεσσαλονίκη).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments