Βαγγέλης Κακουριώτης

Βαγγέλης Κακουριώτης
Ο Βαγγέλης Κακουριώτης είναι γνωστός Έλληνας τραγουδιστής.

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και έχει καταγωγή από το Ναύπλιο. Μένει με τους γονείς τους στους Αμπελόκηπους και μάλιστα πολλές θαυμάστριες του ξέρουν ακριβώς το σπίτι του. Ο τραγουδιστής έγινε ευρύτερα γνωστός το 2013, ως μέλος του επιτυχημένου boy band “Boys Αnd Noise”. Τότε δηλαδή που ξεκίνησε και η καριέρα του. Το συγκρότημα έκανε τεράστια επιτυχία έστω και στη μικρή διάρκεια που είχε.

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης είναι το πιο hot pop είδωλο της Ελλάδας. Του έχουν δώσει τίτλους όπως «ο Justin Bieber» της Ελλάδας ή «μικρός Ρουβάς». Έχει χιλιάδες μέλη στο fan club του που αποτελείται από κορίτσια και αγόρια όλων των ηλικιών. Το ότι ασχολήθηκε με τη μουσική είναι κάτι που ήρθε μόνο του. Ο πατέρας του είναι μουσικός και έτσι είχε το μικρόβιο από μικρή ηλικία καθώς έγραφε μουσική από πιτσιρικάς.

Ο τραγουδιστής παίζει: κιθάρα, πιάνο και τύμπανα. Παράλληλα με τις δραστηριότητες του σπουδάζει Μουσική Τεχνολογία. Τη χρονιά που μας πέρασε (2017) κέρδισε δύο βραβεία στα μουσικά βραβεία MAD. Το βραβείο “Μουσικό Βραβείο MAD Video Music Award Φανατικότερων οπαδών” και το “Μουσικό Βραβείο MAD Video Music Award Καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη”.

  • Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 κυκλοφόρησε η πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, με που φέρει τον τίτλο «Για Σένα Είμαι Εδώ» και έχει γράψει και ο ίδιος τη μουσική σε κάποια τραγούδια.
  • Ο ίδιος τη μέρα εκείνη δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: “Το πρώτο μου album είναι γεγονός ! Είμαι πολύ χαρούμενος και σας αφιερώνω τα νέα μου τραγούδια. Εύχομαι σε όλους πολλά χαμόγελα, αγάπη, ευτυχία και καλές γιορτές ! Σας αγαπώ”
  • ενώ την ίδια μέρα ανέβασε μια σέλφι με τους θαυμαστές του γράφοντας: “σας ευχαριστώ πολύ όλους που ήσασταν μαζί μου! Να είστε πάντα ο εαυτός σας!”

Βαγγέλης Κακουριώτης σχετικές ειδήσεις: