Αθλητισμός

Αντβέρπ – Ολυμπιακός 1-0: Ήττα για τους ερυθρόλευκους

Αντβέρπ – Ολυμπιακός 1-0: Ήττα για τους ερυθρόλευκους
Αντβέρπ - Ολυμπιακός: Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 7' με τον Μπαλικισά

Τον δύσκολο δρόμο επέλεξε ο Oλυμπιακός στο Βέλγιο. Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν από την Αντβέρπ με 1-0 και πλέον συνεχίζoυν στο Europa League, περιμένοντας στην κλήρωση της Δευτέρας αντίπαλο από το Champions League! Εξαιρετική η εμφάνιση του Βατσλίκ.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Στη 2η θέση του Ομίλου του τερμάτισε ο Ολυμπιακός μετά και τα αποψινά (9/12) αποτελέσματα, για την 6η και τελευταία αγωνιστική του γκρουπ. Αυτόματα οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν, στους «32» του Europa League, να αντιμετωπίσουν τους 3ους του Champions League και η αποστολή τους αποκτά μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Στην κλήρωση της Δευτέρας (13/12) υπάρχουν 8 πιθανοί αντίπαλοι και πιο συγκεκριμένα η Μπαρτσελόνα, η Σεβίλλη, η Λειψία, η Πόρτο, η Ντόρτμουντ, η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, η «ελληνική» Σέριφ Τίρασπολ και ουσιαστικά η Αταλάντα (αναζητά ένα «θαύμα» και 2 γκολ στα εναπομείναντα 10 λεπτά του αγώνα της με τη Βιγιαρεάλ που βρίσκεται σε εξέλιξη), κάτι που καθιστά εύκολα αντιληπτό πως πρόκειται για club που μπορούν να χαρακτηριστούν, τουλάχιστον, ως «πρώτης γραμμής».

Η διάταξη του Ολυμπιακού

Βατσλίκ – Λαλά, Σωκράτης, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ – Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά – Ονιεκούρου, Ρόνι Λόπες και Τικίνιο. Εκτός αρχικού σχήματος είναι και ο Μασούρας και ο Αγκιμπού Καμαρά.

Η ανακοίνωση των Βέλγων πριν τον αγώνα

Η βελγική ομάδα έχει βγάλει ειδική ανακοίνωση για τα εντός έδρας της παιχνίδια και το τι απαγορεύεται στις εξέδρες. Με απόφαση των αρμόδιων Αρχών και φορέων δεν επιτρέπεται φαγητό και νερό στις εξέδρες. Εξαίρεση αποτελούν οι χώροι φιλοξενίας (έτσι αναφέρονται) που έχουν σχετικό πρωτόκολλο και θα πρέπει να υπάρχει σχετική ενημέρωση προς τους αρμόδιους πριν το κάθε ματς. Επίσης απαγορεύεται το κάπνισμα αλλά και τα πανό. Μάλιστα για τα πανό τονίζεται πως εκτός των άλλων μπορεί να δημιουργήσουν ένταση και να ανάβουν μετά καπνογόνα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments