Αθλητισμός

Conference League: Αναβλήθηκε το Τότεναμ – Ρεν

Conference League: Αναβλήθηκε το Τότεναμ – Ρεν
Conference League: Θα διεξαχθεί τελικά σε νέα ημερομηνία, λόγω 13 κρουσμάτων κορωνοϊού που εντοπίστηκαν.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Ρεν για το Europa Conference League θα διεξαχθεί τελικά σε νέα ημερομηνία, με τον αγγλικό σύλλογο να κάνει γνωστό μέσω ανακοίνωσης ότι το ματς αναβάλλεται λόγω 13 κρουσμάτων κορονοϊού που εντοπίστηκαν στην ομάδα.

Η Τότεναμ έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης το βράδυ της Τετάρτης (8/12) πως η προγραμματισμένη για την Πέμπτη (9/12) αναμέτρηση με τη Ρεν στο πλαίσιο των ομίλων του Europa Conference League αναβλήθηκε, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, νωρίτερα σήμερα τα Σπιρούνια ανακοίνωσαν πέντε νέα κρούσματα, με τον αριθμό πλέον να ανέρχεται στα 13. Οκτώ αφορούν ποδοσφαιριστές και πέντε μέλη του προπονητικού τιμ. Υπενθυμίζεται μάλιστα, πως η Τότεναμ θα ζητήσει την αναβολή του αγώνα και για το παιχνίδι κόντρα στην Μπράιτον την Κυριακή (12/12) για την Premier League.

 Τελικά το αίτημα έγινε δεκτό από την UEFA, της αποδεκατισμένης από τον κορωνοϊό, Τότεναμ για αναβολή της αναμέτρησης με τη Ρεν στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Conference League.

Ακόμα ένα παιχνίδι αναβλήθηκε εχθές ανάμεσα στην Αταλάντα με τη Βιγιαρεάλ, εξαιτίας σφοδρής χιονόπτωσης στο Μπέργκαμο, για την

6η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Champions League.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments