Ελλάδα

Νότης Σφακιανάκης: Αυτοκτόνησε ο πρώην μετρ του – Το σπαρακτικό αντίο του Μουκίδη

Νότης Σφακιανάκης: Αυτοκτόνησε ο πρώην μετρ του – Το σπαρακτικό αντίο του Μουκίδη
Νότης Σφακιανάκης: Σοκ στον καλλιτεχνικό χώρο από την είδηση ότι ο πρώην μετρ του τραγουδιστή έβαλε τέλος στη ζωή του καθώς είχε κατάθλιψη.

Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο από την δυσάρεστη  είδηση ότι ο πρώην μετρ του Νότη Σφακιανάκη έβαλε τέλος στη ζωή του. Ο 59χρονος Σ.Δ. που ‘εζησε μια ζωή με χαρά, διασκέδαση και χαμόγελο στις μεγάλες πίστες με μεγάλα ονόματα και υπήρξε επί χρόνια στενός συνεργάτης και φίλος του διάσημου καλλιτέχνη, αποφάσισε να αφαιρέσει μόνος του την ζωή του. Ο Νότης Σφακιανάκης είναι συντεντριμένος από τον χαμό του φίλου του.

Ο 59χρονος σύμφωνα με την Espresso ήταν γνωστός σε ευρύ κύκλο αφού εκτός από τον Νότη Σφακιανάκη, είχε συνεργαστεί και με άλλα μεγάλα ονόματα στις πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία χρόνια ο Σ.Δ. είχε επιστρέψει στην γενέτειρα πατρίδα του, το Ηράκλειο της Κρήτης, όπου το πρωί της Τετάρτης 8 Δεκεμβρίου εντοπίστηκε νεκρός στο κλιμακοστάσιο του σπιτιού του.

Ο Γιώργος Μουκίδης έγραψε ένα σπαρακτικό μήνυμα στον λογαριασμό του στο facebook

Έγραψε χαρακτηριστικά ο συνθέτης και στιχουργός πολύ γνωστών τραγουδιών:

«1000 συγνώμη φίλε μου καλέ…. Φταίμε όλοι μας για αυτό που έκανες…. Εμείς οπλίσαμε το χέρι σου….. Οι δικοί σου άνθρωποι… ΤΡΑΓΙΚΟ…. Ο Σήφης Δαμανάκης φίλοι μου και «φίλοι» μου αυτοκτόνησε γιατί ήτανε περήφανος…. Ο άγγελος απο την Κρήτη ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ…. Πόσο θλίψη νιώθω….. Πόσο άδικο όλο αυτό…. ΚΡΙΜΑ…. ΑΧ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ….. ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑ….»

Νότης Σφακιανάκης

Η ιστοσελίδα cretalive, αναφέρει ότι βρέθηκε σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που έβαλε τέλος στη ζωή του. Ο ιατροδικαστής που έφτασε στο σημείο διαπίστωσε ότι ο 59χρονος έφερε τραύμα στο κεφάλι. Όσοι τον γνώριζαν μιλούν για έναν καλό και αγαπητό άνθρωπο.

Αντιμετώπιζε σοβαρά  οικονομικά προβλήματα

Το τελευταίο διάστημα ωστόσο περνούσε δύσκολα. Είχε μείνει άνεργος και αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Αυτός φαίνεται πως ήταν και ο λόγος που αποφάσισε να γράψει με τραγικό τρόπο το φινάλε της ζωής του.

Ο ιατροδικαστής που έφτασε στο σημείο μετά από εξέταση διαπίστωσε ότι ο 59χρονος έφερε τραύμα στο κεφάλι. Νότης Σφακιανάκης

Το «αντίο» του Νότη Σφακιανάκη

Ο Νότης Σφακιανάκης με μία ανάρτηση αποχαιρέτησε τον φίλο και συνεργάτη του.

«Αντίο φίλε και συνεργάτη», έγραψε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments