Lifestyle

Αγωγή μαμούθ στον Νότη Σφακιανάκη

Αγωγή μαμούθ στον Νότη Σφακιανάκη
Ο συνθέτης Γιώργος Μουκίδης, ο οποίος έχει υπογράψει κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Νότη Σφακιανάκη, θα καταθέσει αγωγή 500.000 ευρώ

Μαίνεται η κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Μουκίδη και τον Νότη Σφακιανάκη, καθώς ο ίδιος ετοιμάζεται να καταθέσει αγωγή μισού εκατομμυρίου ευρώ στον λαϊκό τραγουδιστή τις επόμενες ημέρες. Σε μια σειρά αναρτήσεων που είχε κάνει ο γνωστός συνθέτης στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook πριν από περίπου ένα χρόνο, είχε απαγορεύσει την δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών του από τον Νότη Σφακιανάκη.

Οι θαυμαστές του δημοφιλούς τραγουδιστή είχαν αντιδράσει έντονα κατά του γνωστού συνθέτη. Οι αναρτήσεις του μουσικοσυνθέτη σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως, με κάποιους να συμφωνούν με την απόφασή του και κάποιους να διαφωνούν, ενώ δεν έλειψαν και κάποιοι θαυμαστές του τραγουδιστή που έκαναν υβριστικά σχόλια, προκαλώντας την αντίδραση του Μουκίδη.

«Μετά απ’ όλα αυτά τα “γλυκόλογα” που διάβασα στον “τοίχο” μου και στην σελίδα μου απ’ ορισμένους φάν του “αυτοκράτορα” κατάλαβα τελικά γιατί έκανε τόσο μεγάλη επιτυχία στις τάξεις τους το τραγούδι του πρώην συνεργάτη μου “Πρόβατα”. Έτσι εξηγούνται όλα. Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς και χρόνια πολλά (μέρα που είναι σήμερα) σε όλους, αγόρια και κορίτσια κάθε ηλικίας και κάθε ευφυΐας».

Γιώργος Μουκίδης: Τι δήλωσε στο Πρωινό

«Θα καταθέσω και μια αγωγή αυτές τις μέρες για μισό εκατομμύριο ευρώ. Μόλις τα πάρω, δεσμεύομαι δημόσια ότι θα τα δώσω σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη. Είναι πάρα πολύ σκληρό να χρησιμοποιούνται τα έργα μας δεξιά κι αριστερά και μην πληρωνόμαστε καθόλου. Έχω να πληρωθώ από τον Ιούνιο του 2016. Όταν ένα κομμάτι είναι διαχρονικό και παίζεται μέχρι σήμερα, μπορεί να σου δώσει 15.000 και 20.000 ευρώ», ανέφερε ο Γιώργος Μουκίδης στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», το πρωί της Παρασκευής (4/10).

Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά τον ρώτησε, αν θα συνεργαζόταν με τον Sin Boy, με τον ίδιο να απαντά: «Δεν νομίζω πως ο Sin Boy μπορεί να τραγουδήσει δικό μου κομμάτι. Δεν τραγουδάει καταρχήν». Όσο για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τόνισε: «Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ωραίος είναι, μοιάζει λίγο με τον Ρέμο, βέβαια… Εντάξει, είναι πιο ωραίος από τον Ρέμο εμφανισιακά και αυτό πουλάει». Ο συνθέτης είπε χαρακτηριστικά πως πρόκειται να καταθέσει αγωγή κατά του Νότη Σφακιαννάκη, κλιμακώνοντας την κόντρα μεταξύ τους.

Ο γνωστός συνθέτης έχει γράψει αρκετές επιτυχίες, τις οποίες έχει ερμηνεύσει ο Νότης Σφακιανάκης, όπως τα «Ένα γράμμα», «η Στέλλα η Σμυρνιά», «Για μένα», «Δε σε χρειάζομαι» και «Μια ματιά σου μόνο φτάνει».

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments