Ελλάδα

Twitter: Ο «καπετάνιος» Αλέξης Τσίπρας

Twitter: Ο «καπετάνιος» Αλέξης Τσίπρας
Στις πρώτες θέσεις του Twitter βρέθηκε μέσα σε λίγες ώρες ο «καπετάνιος» Αλέξης Τσίπρας

Δημοφιλές θέμα συζήτησης έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στο Twitter, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, για λόγους όμως που δεν άπτονται ευθέως της πολιτικής του ιδιότητας, αλλά της προσφάτως αποκτηθείσας …αυτής του καπετάνιου.

Είχε προηγηθεί δημοσίευμα με το οποίο γινόταν γνωστό ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας έδωσε εξετάσεις προκειμένου να λάβει τη σχετική άδεια για να έχει τη δυνατότητα να αγοράσει φουσκωτό. Σύμφωνα με την εφημερίδα, κατέθεσε σχετική αίτηση και πήρε το αντίστοιχο δίπλωμα.

Το άρθρο των ΝΕΩΝ

«Οι υποψήφιοι που εξετάζονται στο Λιμεναρχείο Λαυρίου για την απόκτηση διπλώματος ταχυπλόου κατά κανόνα χωρίζονται σε ομάδες των δέκα καθεμία των οποίων όπως καταλαβαίνω αντιστοιχεί σε διαφορετικό εξεταστή. Φυσικά ο αριθμός των εκάστοτε υποψηφίων σπανίως είναι τέτοιος ώστε όλες οι ομάδες να είναι των δέκα υποψηφίων. Πάντα περισσεύουν κάποιοι στην τελευταία ομάδα της ημέρας. Σας τα λέω αυτά επειδή χθες στο Λιμεναρχείο Λαυρίου η τελευταία ομάδα εξεταστέων περιελάμβανε τέσσερα άτομα εκ των οποίων το ένα μας είναι γνωστό και λίαν προσφιλές: Αλέξιος Τσίπρας…»

Όπως ήταν φυσικό οι χρήστες του Twitter δεν το άφησαν ασχολίαστο με το #Captain_Tsipras να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις….

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments