Πολιτική

Ο Αλέξης…καπετάνιος

Ο Αλέξης…καπετάνιος
Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε εξετάσεις για να πάρει άδεια για ταχύπλοο

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, πήρε άδεια για ταχύπλοο, δίνοντας και τις σχετικές εξετάσεις. Όπως  δημοσίευσε σήμερα η εφημερίδα τα ΝΕΑ, ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε εξετάσεις προκειμένου να λάβει τη σχετική άδεια για να έχει τη δυνατότητα να αγοράσει φουσκωτό. Σύμφωνα με την εφημερίδα, κατέθεσε σχετική αίτηση και πήρε το αντίστοιχο δίπλωμα.

Το άρθρο των ΝΕΩΝ

«Οι υποψήφιοι που εξετάζονται στο Λιμεναρχείο Λαυρίου για την απόκτηση διπλώματος ταχυπλόου κατά κανόνα χωρίζονται σε ομάδες των δέκα καθεμία των οποίων όπως καταλαβαίνω αντιστοιχεί σε διαφορετικό εξεταστή. Φυσικά ο αριθμός των εκάστοτε υποψηφίων σπανίως είναι τέτοιος ώστε όλες οι ομάδες να είναι των δέκα υποψηφίων. Πάντα περισσεύουν κάποιοι στην τελευταία ομάδα της ημέρας. Σας τα λέω αυτά επειδή χθες στο Λιμεναρχείο Λαυρίου η τελευταία ομάδα εξεταστέων περιελάμβανε τέσσερα άτομα εκ των οποίων το ένα μας είναι γνωστό και λίαν προσφιλές: Αλέξιος Τσίπρας…»

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, η είδηση επιβεβαιώθηκε με το θετικό αποτέλεσμα των εξετάσεων, συμπληρώνοντας πως «αρχικά δεν γνώριζα αν τελικά παρουσιάστηκε να δώσει τις εξετάσεις καθώς αργά το μεσημέρι οι βάρδιες άλλαξαν προτού κληθεί για εξέταση η δική του που ήταν στο τέλος. Σας ομολογώ ότι έσκασα από την αγωνία. Πέρασε, Τα κατάφερε ή έμεινε μετεξεταστέος; Ευτυχώς όμως το βράδυ ένας άλλος φίλος που γνώριζε την αγωνία μου και τη συμμεριζόταν μου τηλεφώνησε για το καλό νέο: “Ναι! Πέρασε! Το πήρε το δίπλωμα».

Κανείς φυσικά δεν μπορεί να κατηγορήσει κανέναν για την απόκτηση ενός σχετικού διπλώματος ή και την αγορά ακόμη ενός φουσκωτού. Εξάλλου, αν ανοίξει ένα τέτοιο «κεφάλαιο», η πολιτική θα αλλάξει χαρακτήρα. Κάτι που σημειώνεται και από την εφημερίδα: «να διευκρινίσω ωστόσο προς αποφυγήν περιττών παρεξηγήσεων ότι δεν βρίσκω τίποτε μα τίποτε το μεμπτό στο ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να αποκτήσει δίπλωμα ταχυπλόου ή ακόμη και ταχύπλοο όπως λ.χ ένα μικρό φουσκωτό. Τι είναι πια το φουσκωτό. Σιγά βρε παιδιά. Οι περισσότεροι από εσάς που τώρα διαβάζετε τη στήλη είμαι βέβαιος ότι έχετε ένα μικρό ταχύπλοο. Ας μην κοροϊδευόμαστε», αναφέρει ο υπογράφων του δημοσιεύματος Στέφανος Κασιμάτης.

Η είδηση πάντως έχει και τη δική της σημασία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments