Πολιτική

Τσίπρας: «Να συνεχιστούν τα μέτρα στήριξης σε πολίτες που πλήττονται από την πανδημία του κορωνοϊού»

Τσίπρας: «Να συνεχιστούν τα μέτρα στήριξης σε πολίτες που πλήττονται από την πανδημία του κορωνοϊού»
Τσίπρας: «Πρέπει να συνεχιστούν τα μέτρα στήριξης που σταμάτησαν το Φθινόπωρο, προς τους επαγγελματίες που συνεχίζουν να πλήττονται από την πανδημία».

«Πρέπει να συνεχιστούν τα μέτρα στήριξης που σταμάτησαν το Φθινόπωρο, προς τους επαγγελματίες που συνεχίζουν να πλήττονται από την πανδημία», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στην επισκέψιμη σε κεντρικό πεζόδρομο. Ο πρόεδρος συναντήθηκε στις 12 το μεσημέρι σήμερα Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου στα Ιωάννινα με επαγγελματίες στην εστίαση. Τσίπρας

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εστίασης «Παμβώτης» Χρήστος Τάτσης τόνισε στον κ. Τσίπρα, πως οι επαγγελματίες του κλάδου δυσκολεύονται οικονομικά και προσπαθούν να επιβιώσουν έως την άνοιξη του 2022. Όπως ισχυρίστηκε, από τις 6 Νοεμβρίου που και εφαρμόστηκαν τα νέα μέτρα του εμβολιασμού, η πτώση του τζίρου έπεσε κατά 80%,σε συνδυασμό και με τις καιρικές συνθήκες, τον χειμώνα και τις βροχές δύσκολα επιτρέπουν στους πελάτες να καθίσουν σε εξωτερικούς χώρους και να χαρούν τον καφέ τους και το φαγητό τους.

Ο Αλέξης Τσίπρας  επισκέφθηκε και τον πρόεδρο και μέλη του Αγροτικού συνεταιρισμοί Ιωαννίνων. Ο κ. Τσίπρας περπάτησε σε κεντρικό πεζόδρομο της πόλης όπου συνομίλησε με τον κόσμο, ενώ στις 7 το βράδυ Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου θα κάνει πολιτική ομιλία σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Ο Αλέξης…καπετάνιος

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, πήρε άδεια για ταχύπλοο, δίνοντας και τις σχετικές εξετάσεις. Όπως  δημοσίευσε σήμερα η εφημερίδα τα ΝΕΑ, ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε εξετάσεις προκειμένου να λάβει τη σχετική άδεια για να έχει τη δυνατότητα να αγοράσει φουσκωτό. Σύμφωνα με την εφημερίδα, κατέθεσε σχετική αίτηση και πήρε το αντίστοιχο δίπλωμα.

Τσίπρας

Το άρθρο των ΝΕΩΝ

«Οι υποψήφιοι που εξετάζονται στο Λιμεναρχείο Λαυρίου για την απόκτηση διπλώματος ταχυπλόου κατά κανόνα χωρίζονται σε ομάδες των δέκα καθεμία των οποίων όπως καταλαβαίνω αντιστοιχεί σε διαφορετικό εξεταστή. Φυσικά ο αριθμός των εκάστοτε υποψηφίων σπανίως είναι τέτοιος ώστε όλες οι ομάδες να είναι των δέκα υποψηφίων. Πάντα περισσεύουν κάποιοι στην τελευταία ομάδα της ημέρας. Σας τα λέω αυτά επειδή χθες στο Λιμεναρχείο Λαυρίου η τελευταία ομάδα εξεταστέων περιελάμβανε τέσσερα άτομα εκ των οποίων το ένα μας είναι γνωστό και λίαν προσφιλές: Αλέξιος Τσίπρας…»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments