Ελλάδα

Μάριος Γεωργιάδης: «Ανησυχούσα μην χτυπήσει το τηλέφωνο σε περασμένη ώρα και μου πουν δυσάρεστα»

Μάριος Γεωργιάδης: «Ανησυχούσα μην χτυπήσει το τηλέφωνο σε περασμένη ώρα και μου πουν δυσάρεστα»
Μάριος Γεωργιάδης: «Ανησυχούσα μην χτυπήσει το τηλέφωνο σε κάποια περίεργη ώρα (…) και τι μπορεί να ακούσω», είπε για τον πατέρα του Βασίλη Λεβέντη.

Ένα βήμα πριν τον θάνατο βρισκόταν αλλά κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, καθώς μίλησε εκ μέρους του ο γιος του Μάριος Γεωργιάδης, το πρωί της Παρασκευής 10 Δεκεμβρίου στον ΣΚΑΪ. «Ανησυχούσα μην χτυπήσει το τηλέφωνο σε κάποια περίεργη ώρα (…) και τι μπορεί να ακούσω», αποκάλυψε μεταξύ άλλων. Μάριος Γεωργιάδης

75 μέρες νοσηλείας στον ευαγγελισμό

Νοσηλεύτηκε 75  μέρες στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, ο Βασίλης Λεβέντης κινδυνεύοντας η ζωή του. Ο πρόεδρος ήταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ με κορωνοϊό, έπαθε έμφραγμα και περίπου 3 ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, που επιβάρυναν πολύ την κατάσταση της υγείας του. Ο ίδιος ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων λέει στους δικούς του ανθρώπους ότι δυο φορές πήγε «να φύγει» αλλά τελικά τα κατάφερε και έμεινε στη ζωή.

Η «μάχη» όμως δεν τελείωσε ακόμα, καθώς – όπως εξήγησε ο Μάριος Γεωργιάδης – κανείς δεν γνωρίζει πόσο θα χρειαστεί η αποκατάστασή του. «Έχει θέληση, πρέπει να ακολουθήσει και το σώμα», είπε και πρόσθεσε ότι αυτή τη στιγμή ο πατέρας του στέκεται πάρα πολύ δύσκολα στα πόδια του υποβασταζόμενος και κάνει δειλά –δειλά κάποια βήματα.

«Ανησυχούσα μην χτυπήσει το τηλέφωνο σε κάποια περίεργη ώρα (…) και τι μπορεί να ακούσω», είπε ο Μάριος Γεωργιάδης και ευχαρίστησε τους εντατικολόγους, όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και τη διοίκηση του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» λέγοντας πως χωρίς αυτούς, ο πατέρας του δεν θα ήταν σπίτι. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα, αλλά πιο δύσκολα από όλους το πέρασε ο ίδιος, είναι και ψυχολογικά ταλαιπωρημένος. Μεγαλείο ψυχής. Είναι γεννημένος μαχητής ο Βασίλης Λεβέντης. Είναι παράδειγμα προς όλους με τη θέληση του να παραμείνει στη ζωή», δήλωσε ο γιος του.

Μάριος Γεωργιάδης

Δεν είχε προλάβει να εμβολιαστεί

«Αν ήταν εμβολιασμένος δεν θα περνούσε όλη αυτή την ταλαιπωρία», είπε ο Μάριος Γεωργιάδης προσθέτοντας ότι η μητέρα του που τον φρόντιζε για 10 ημέρες ενώ νοσούσε πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο δεν κόλλησε.

Ο λόγος που δεν είχε εμβολιαστεί ο κ. Λεβέντης ήταν ότι είχε φοβίες λόγω των υποκείμενων νοσημάτων του, κάτι που «αποδείχθηκε ότι ήταν λάθος».

O Bασίλης Λεβέντης έχει επιστρέψει στο σπίτι του στη Βάρη από το νοσοκομείο ευαγγελισμός, αρκετά αδυνατισμένος -20 κιλά συγκεκριμένα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments