Video

Μέγκι Ντρίο: Πέθανε η μητέρα της από κορωνοϊό

Μέγκι Ντρίο: Πέθανε η μητέρα της από κορωνοϊό
Μέγκι Ντρίο: «Η μητέρα μου ήθελε να εμβολιαστεί, εγώ ήθελα να εμβολιαστεί… Αυτό που έχω να πω είναι όσοι μπορούν να εμβολιαστούν και να μην φοβούνται».

Πολύ δύσκολες ώρες για την Μέγκι Ντρίο. Το μοντέλο ανέφερε στο Πρωινό ότι βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα της, η οποία νοσούσε με κορωνϊό. Η άτυχη μητέρα της ήταν μόλις 64 ετών.

Η Μέγκι Ντρίο, σε τηλεφωνική της επικοινωνία με το Πρωινό, σοκαρισμένη, ανέφερε με λυγμούς: «Η μητέρα μου έφυγε από κορωνοϊό. Είχε μια ασθένεια για την οποία έπαιρνε ένα φάρμακο που δεν επέτρεπε να εμβολιαστεί. Με βάση όσα είπαν οι γιατροί, ήταν επίφοβο να κάνει το εμβόλιο.Ήταν 8 μέρες διασωληνωμένη στο Ιπποκράτειο στη Θεσσαλονίκη. Έδινε μια μάχη πολύ δυνατή. Είχαμε την ελπίδα μέχρι τελευταία στιγμή ότι θα σωθεί». Μέγκι Ντρίο

Τι ανέφερε για την μητέρα της:

«Είναι η μητέρα μου και θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Η μητέρα μου ήθελε να εμβολιαστεί, εγώ ήθελα να εμβολιαστεί… Αυτό που έχω να πω είναι όσοι μπορούν να εμβολιαστούν», έκανε έκκληση η Μέγκι Ντρίο και αποκάλυψε πως: «Εγώ το έμαθα το πρωί, μου το είπε ο πατέρας μου και ετοιμάζομαι να πάω στη Θεσσαλονίκη».

Το 25χρονο μοντέλο με καταγωγή από την Αλβανία ασχολείται ερασιτεχνικά με το μόντελινγκ εδώ και τέσσερα χρόνια.Έχει σπουδάσει αγγλικό δίκαιο στο Λονδίνο και της αρέσει η γυμναστική και το μαγείρεμα. Στο χώρο της μόδας μπήκε για να κάνει το χατίρι της μαμάς της, ενώ προτιμά να κάνει πασαρέλα από το να είναι φωτομοντέλο.

Μέγκι Ντρίο

Τι έχει πει για την καταγωγή της:

«Εγώ είμαι από την Αλβανία. Εκεί γεννήθηκα και ήρθα στην Ελλάδα 13 ετών. Τώρα είμαι 25. Όταν ήρθα πήγα σε αμερικάνικο κολλέγιο. Όλα τα έκανα στα αγγλικά. Τα ελληνικά τα έμαθα από μόνη μου. Νιώθω πολύ περήφανη για τα ελληνικά μου. Γιατί είναι πολύ δύσκολη γλώσσα. Αγαπάω την Ελλάδα. Τελείωσα το Λύκειο στη Θεσσαλονίκη και μετά πήγα και σπούδασα δικηγόρος στην Αγγλία. Έχω πτυχίο. Το πήρα φέτος πριν μπω στο παιχνίδι. Είμαι δικηγόρος στο αγγλικό δίκαιο»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments