Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Απόφαση έκπληξη ο Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Απόφαση έκπληξη ο Γιοβάνοβιτς
Παναθηναϊκός: Από ότι φαίνεται η ομάδα έχει πολλά προβλήματα και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προσπαθεί να βρεί την χρυσή τομή για την γραμμή κρούσης.

Αν και ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Ατρόμητο με 2-0, παραμένει να έχει πολλά προβλήματα στην αγωνιστική του εικόνα. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει εντοπίσει το πρόβλημα στην ομάδα, το οποίο βρίσκεται στην γραμμή κρούσης. Θεωρεί λοιπόν πως η ομάδα δεν έχει έναν παίκτη με το εύκολο γκολ.

Η πρώτη μεταγραφή λοιπόν που έχει ζητήσει ενόψει της μεταγραφικής περιόδου από την διοίκηση είναι η απόκτηση ενός κλασικού 9αριού με έφεση στα γκολ. Μία κίνηση-έκπληξη βέβαια καθώς πολλοί θεωρούν ότι το σημαντικό πρόβλημα των Πρασίνων είναι στον άξονα, ενώ ο Παναθηναϊκός διαθέτει 3-4 λύσεις για την επίθεσή του.

Σέντερ φορ η πρώτη μεταγραφή

Όμως και γι’ αυτό ο προπονητής του Τριφυλλιού έχει την απάντηση και ισχυρίζεται ότι κανείς παίκτης από τους υπάρχοντες δεν μπορεί να στείλει με άνεση την μπάλα στα δίχτυα. Ακόμα και ο πολύ φορμαρισμένος φέτος Καρλίτος δεν θεωρείται από τον Σέρβο τεχνικό καθαρός επιθετικός αλλά συμπληρωματικός.

Όσο για τον Μακέντα πιστεύει πως ό,τι ήταν να δώσει το έδωσε στην ομάδα και πως δεν έχει πια κίνητρα, ενώ ο νεαρός Ιωανίδης αν και κάνει πολλά πράγματα σωστά μέσα στο γήπεδο ακόμα δεν έχει… ξεμπουκώσει και παρόλο που τον εμπιστεύεται, θεωρεί πως δύσκολα μπορεί να βοηθήσει στο σκοράρισμα.

Η πρώτη μεταγραφή λοιπόν του Παναθηναϊκού τον Γενάρη θα είναι σέντερ φορ και μάλιστα από την ξένη αγορά. Ο Ιβάνοβιτς έχει κάνει ήδη κάποιες προτάσεις.

Τι είπε σχετικά με την νίκη του ΠΑΟ κόντρα στον Ατρόμητο

«Έπρεπε να κερδίσουμε το ματς και νομίζω το κάναμε με έναν καλό τρόπο. Μπορεί σε κάποια διαστήματα να μην είχαμε καλό ρυθμό. Είχαμε τη διάθεση και δημιουργήσαμε φάσεις. Δεν ήταν εύκολο ματς. Ξέραμε πως δεν θα έχουμε πολλές ευκαιρίες. Στο τέλος ήταν δίκαιη και καθαρή νίκη».

Για την συνέχεια: «Δεν κάναμε πολλά πράγματα στον πρώτο γύρο και ελπίζουμε στη συνέχεια να κάνουμε και άλλα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments