Πολιτική

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Έκλεισαν οι κάλπες για την ανάδειξη του νέου προέδρου

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Έκλεισαν οι κάλπες για την ανάδειξη του νέου προέδρου
Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Έκλεισαν οι κάλπες  στις 19:30 και πλέον κορυφώνεται η αγωνία για την ανάδειξη νέου προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής. 

Έκλεισαν οι κάλπες  στις 19:30 και πλέον κορυφώνεται η αγωνία για την ανάδειξη νέου προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής.

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Πιάστηκαν στα χέρια στο εκλογικό του Ορχομενού – Ακυρώθηκε η διαδικασία στην Ερέτρια

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο εκλογικό τμήμα του Ορχομενού για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ. Περίπου στις 17:30 το απόγευμα της Κυριακής επικράτησε ένταση ανάμεσα στους εκλογικούς αντιπροσώπους του Νίκου Ανδρουλάκη και του Γιώργου Παπανδρέου.

Τι συνέβη

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ τα αίματα άναψαν όταν, επιστρέφοντας από ολιγόλεπτο διάλειμμα, ο αντιπρόσωπος του Γιώργου Παπανδρέου φέρεται να είδε τον εκπρόσωπο του Νίκου Ανδρουλάκη να επιχειρεί να εγγράψει στο tablet ψηφοφόρους οι οποίοι δεν είχαν ψηφίσει.

Ακυρώθηκε η εκλογική διαδικασία στην Ερέτρια

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι υπεύθυνοι ακύρωσαν την διαδικασία στο εκλογικό τμήμα της Ερέτριας. Λόγω τεχνικού προβλήματος δεν είχε καταχωρηθεί καμία ψήφος στο ηλεκτρονικό σύστημα από το άνοιγμα της κάλπης. Όταν διαπιστώθηκε τι είχε συμβεί, έγινε καταγγελία στην ΕΔΕΚΑΠ και η αρμόδια επιτροπή αποφάσισε να ακυρωθεί όλη η διαδικασία και να κλείσει το συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα, για να μην προκύψει ζήτημα ακυρότητας μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments