Πολιτική

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Πάνω από 175.000 έχουν ψηφίσει

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Πάνω από 175.000 έχουν ψηφίσει
Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Μέχρι στιγμής έχουν ψηφίσει 175.501 μέλη και φίλοι του κόμματος, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση εφόσον χρειαστεί, καθώς η αρχική πρόβλεψη για το κλείσιμο της διαδικασίας είναι για τις 7 το απόγευμα.

Μέχρι στιγμής έχουν ψηφίσει 175.501 μέλη και φίλοι του κόμματος στις εκλογές ΚΙΝΑΛ, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση εφόσον χρειαστεί, καθώς η αρχική πρόβλεψη για το κλείσιμο της διαδικασίας είναι για τις 7 το απόγευμα.

Που ψήφισε ο Γιώργος Παπανδρέου – Τι ανέφερε στο μήνυμά του

Το εκλογικό του δικαίωμα στο Δημαρχείο της Νίκαιας, άσκησε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Κυριακής ο Γιώργος Παπανδρέου.

Μετά την ψηφοφορία, ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, μίλησε στους δημοσιογράφους, αναφέροντας πως «την περασμένη Κυριακή, με τη μεγάλη συμμετοχή που είχαμε, στείλαμε μήνυμα ελπίδας για μια μεγάλη παράταξη, που θα είναι ευεργετική για τον τόπο».

Που ψήφισε ο Νίκος Ανδρουλάκης – Τι δήλωσε όταν άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα

Στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα λίγο πριν τις 11:30 ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, τόνισε: «Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για την πατρίδα μας, τη δημοκρατική παράταξη και το ΠΑΣΟΚ.

Σήμερα, όνειρα, ελπίδες και προσδοκίες πολλών γενέων ενώνονται. Ζητώ μεγάλη συμμετοχή από τους προοδευτικούς δημοκράτες, όπως έγινε και την πορηγούμενη Κυριακή. Ζητώ καθαρή εντολή για να ξανακάνουμε όλοι μαζί ισχυρή και περήφανη τη δημοκρατική παράταξη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments