Πολιτική

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Δόθηκε παράταση μισής ώρας – Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Δόθηκε παράταση μισής ώρας – Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα
Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Η ΕΔΕΚΑΠ έδωσε μισή ώρα παράταση στην εκλογική διαδικασία, καθώς υπάρχει μεγάλη συμμετοχή σε αρκετά εκλογικά κέντρα.

Ικανοποιητική θεωρείται η προσέλευση και σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΔΕΚΑΠ, την αρμόδια επιτροπή για τις εσωκομματικές εκλογές, μέχρι τις 18:30 είχαν ψηφίσει περίπου 195.000 άτομα.

Η ΕΔΕΚΑΠ έδωσε μισή ώρα παράταση στην εκλογική διαδικασία, καθώς υπάρχει μεγάλη συμμετοχή σε αρκετά εκλογικά κέντρα.

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Πιάστηκαν στα χέρια στο εκλογικό του Ορχομενού – Ακυρώθηκε η διαδικασία στην Ερέτρια

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο εκλογικό τμήμα του Ορχομενού για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ. Περίπου στις 17:30 το απόγευμα της Κυριακής επικράτησε ένταση ανάμεσα στους εκλογικούς αντιπροσώπους του Νίκου Ανδρουλάκη και του Γιώργου Παπανδρέου.

Τι συνέβη

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ τα αίματα άναψαν όταν, επιστρέφοντας από ολιγόλεπτο διάλειμμα, ο αντιπρόσωπος του Γιώργου Παπανδρέου φέρεται να είδε τον εκπρόσωπο του Νίκου Ανδρουλάκη να επιχειρεί να εγγράψει στο tablet ψηφοφόρους οι οποίοι δεν είχαν ψηφίσει.

Ακυρώθηκε η εκλογική διαδικασία στην Ερέτρια

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι υπεύθυνοι ακύρωσαν την διαδικασία στο εκλογικό τμήμα της Ερέτριας. Λόγω τεχνικού προβλήματος δεν είχε καταχωρηθεί καμία ψήφος στο ηλεκτρονικό σύστημα από το άνοιγμα της κάλπης. Όταν διαπιστώθηκε τι είχε συμβεί, έγινε καταγγελία στην ΕΔΕΚΑΠ και η αρμόδια επιτροπή αποφάσισε να ακυρωθεί όλη η διαδικασία και να κλείσει το συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα, για να μην προκύψει ζήτημα ακυρότητας μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments