Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Προπονήθηκε κανονικά ο Μιτρίτσα

ΠΑΟΚ: Προπονήθηκε κανονικά  ο Μιτρίτσα
ΠΑΟΚ: Οι παίκτες της ομάδας του βορρά που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα κόντρα στη Λαμία έμειναν στο γυμναστήριο κι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Η καλύτερη δυνατή προετοιμασία για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου και το παιχνίδι της Τετάρτης 15 Δεκεμβρίου στα Γιάννενα έκανε σήμερα Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου ο ΠΑΟΚ. Συγχρόνως έγινε και η Κλήρωση  του Europa Conference League.

Οι παίκτες της ομάδας του βορρά που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα κόντρα στη Λαμία έμειναν στο γυμναστήριο κι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για μία δυνατή προπόνηση που ξεκίνησε με παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο, ακολούθησε τακτικό παιχνίδι και στο φινάλε δόθηκε έμφαση στην αμυντική λειτουργία με εξειδικευμένες ασκήσεις. ΠΑΟΚ

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια προτίμησε να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα

Ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα προπονήθηκε κανονικά και βάζει τα αδύνατα δυνατά για την επιστροφή του στην ομάδα. Ο Αντρέ Βιεϊρίνια προτίμησε να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα, όπως κι ο Νέλσον Ολιβέιρα, ενώ οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Λούκας Τέιλορ έκαναν την αποθεραπεία τους για να μπουν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο.

Στην αναμέτρηση με τη Λαμία ο Γιάννης Μιχαηλίδης κι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς κατάφεραν να πάρουν τέσσερις κίτρινες κάρτες και δεν θα αγωνιστούν  στα ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναιτωλικό αντίστοιχα.

Αύριο Τρίτη (14.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει οδικώς με πούλμαν για Γιάννινα. ΠΑΟΚ

Κλήρωση Europa Conference League : Η Μίντιλαντ αντίπαλος του ΠΑΟΚ

Με τη Μίντιλαντ, δευτεραθλήτρια Δανίας κληρώθηκε ο ΠΑΟΚ για τα μπαράζ της φάσης των«16»  του Europa Conference League.

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις έδρες των ανίσχυρων (οι ομάδες που προέρχονται από το Europa League) στις 17 Φεβρουαρίου και οι δεύτεροι στις έδρες των ισχυρών (οι ομάδες που τερμάτισαν στη 2η θέση των ομίλων του Europa Conference League) στις 24 του μήνα.

Τα φετινά νοκ άουτ του Europa Conference League θα είναι και τα πρώτα που θα διεξαχθούν δίχως τον κανονισμό του εκτός έδρας γκολ, όπως συνέβη και στα προκριματικά. Αν οι δύο ομάδες σημειώσουν τα ίδια γκολ σε 180 λεπτά, θα χρειαστούν παράταση και ίσως πέναλτι, ανεξαρτήτως ποια έχει σημειώσει περισσότερα εκτός έδρας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments