Αθλητισμός

Ρούβας: Πήρε τη νίκη και εξασφάλισε την δεύτερη θέση

Ρούβας: Πήρε τη νίκη και εξασφάλισε την δεύτερη θέση
Ρούβας: Η ομάαδα κατάφερε να πάρει την νίκη και να εξασφαλίσει την δεύτερη θέση μαζί με την Τύλισο.

Τη νίκη και το τρίποντο πήρε στην έδρα της Παλιανής ο Ρούβας με σκορ 0-5 σε ένα παιχνίδι όπου το σκορ δεν αντικατοπτρίζει ακριβώς την εικόνα του παιχνιδιού καθώς η ομάδα της Γέργερης ήταν φοβερά αποτελεσματική, και κυρίως ο Κοσμαδάκης που πέτυχε χατ-τρικ, και γι’ αυτό πήρε τόσες διαστάσεις το σκορ.

Πιο συγκεκριμένα, στην αρχή η Παλιανή φάνηκε απειλητική και έχασε δύο πολύ καλές στιγμές με τους Βιτσαρά και Φουντουλάκη να μην βρίσκουν δίχτυα στο 10’ και στο 15’ αντίστοιχα από πλεονεκτικές θέσεις. Αντίθετα ο Ρούβας ήταν εύστοχος στην δική του καλή στιγμή και άνοιξε το σκορ με μακρινό σουτ του Βόντα στο 25’ μετά από λάθος του Ζαϊμάκη.

Φάσεις και γκολ

Οι γηπεδούχοι είχαν δύο μεγάλες φάσεις στο ξεκίνημα με Στ. Φουντουλάκη και Βιτσαρά. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 27’ με τον Βόντα, ενώ στο 43’ ο Μιχελουδάκης ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ (0-2).

Τα πάντα έγιναν πιο απλά στο 53’ για την ομάδα της Γέργερης, αφού ο Κοσμαδάκης σημείωσε το 0-3. Ο ίδιος παίκτης έκανε το 0-4 στο 72’ και έδωσε θριαμβευτικό τόνο στην επικράτηση της ομάδας του. Στο 81’ ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του και διαμόρφωσε το τελικό 0-5.

Οι συνθέσεις

Παλιανή: Ζαϊμάκης (60’ λ.τρ. Τυράκης), Φουντουλάκης Χρ., Πλούσος, Καστιγάκης, Οικονομάκης Γ., Οικονομάκης Κ., Φουντουλάκης Στ. (46’ Βιολάκης), Βιτσαράς, Στρατιδάκης, Κεφαλάς. Σπιθουράκης Εφρ.

Ρούβας: Ζερβός, Βόντας, Μαυρογιαννάκης (75’ Γούλας), Φάκας (75’ Μουτσάκης), Μητρόπουλος (30’ λ.τρ. Σινάνι), Χαλκιαδάκης, Σεΐχ, Σαμόλης (65’ Κουτάντος), Μιχελουδάκης (75’ Φουρναράκης), Ξημεράκης Αγγ., Κοσμαδάκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments