Καιρός

Θεσσαλονίκη: Έπεσαν τα πρώτα χιόνια και έκλεισαν επαρχιακοί οδοί

Θεσσαλονίκη: Έπεσαν τα πρώτα χιόνια και έκλεισαν επαρχιακοί οδοί
Θεσσαλονίκη: Οι πρώτες νιφάδες χιονιού έκαναν την είσοδό τους για φέτος σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές του νομού όπως στο Μελισσοχώρι.

Οι πρώτες νιφάδες χιονιού έκαναν την είσοδό τους για φέτος σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές του νομού Θεσσαλονίκης, όπως στο Μελισσοχώρι, το Ωραιόκαστρο, τον Χορτιάτη και το Φίλυρο, καθώς έπεσε πολύ χαμηλά το θερμόμετρο της θερμοκρασίας και κάνει παγετό. Η Θεσσαλονίκη ντύνεται σιγά σιγά στα λευκά.

Λόγω χιονόπτωσης, από τις 06:30 το πρωί 13 Δεκεμβρίου έχουν κλείσει οι επαρχιακές οδοί Χορτιάτη- Αγίου Βασιλείου και Μελισσοχωρίου- Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη.

Αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες για τους οδηγούς που κινούνται από το 52ο χιλιόμετρο έως το 65ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης- Ιερισσού, μέσω Αρναίας, στη Χαλκιδική και στην επαρχιακή οδό Γουμένισσας- Λιβαδίων στο Κιλκίς, μετά το 12ο χιλιόμετρο.

Θεσσαλονίκη

Εκχιονιστικά μηχανήματα στους δρόμους

«Και στα ορεινά των νομών Πέλλας, Ημαθίας και Πιερίας πέφτει χιόνι χωρίς ωστόσο, μέχρι στιγμής, να έχουν δημιουργηθεί προβλήματα, ενώ 25 μηχανήματα πραγματοποιούν εκχιονισμό αυτή την ώρα στα όρια της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας», επισήμανε ο επικεφαλής του αυτοτελούς τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Μπάμπης Στεργιάδης, ο οποίος παρότρυνε στους οδηγούς να έχουν πάντα στο αμάξι τους αντιολισθητικές αλυσίδες.

Θεσσαλονίκη

Καιρός Αρναούτoγλου: Η κακοκαιρία συνεχίζεται τα τελευταία 24ωρα, ενώ σε πολλές περιοχές έχουν γίνει και πολλές καταστροφές

Ο καιρός συνεχίζει να είναι άστατος, ενώ η κακοκαιρία έχει ήδη στοιχίσει την ζωή μίας 55χρονης που ανασύρθηκε νεκρή στην Σκοτίνα Πιερίας. Από την άλλη, έχουν καταγραφεί πλείστες καταστροφές  από την κακοκαιρία στην Φθιώτιδα.

Παρόλα αυτά η κακοκαιρία αναμένεται να συνεχιστεί, με τον Σάκη Αρναούτογλου, να πληροφορεί με ανάρτησή του στο Facebook για το πού πρόκειται να χιονίσει τις επόμενες ώρες και συγκεκριμένα το βράδυ της Κυριακής, 12.12.2021 και τα ξημερώματα της Δευτέρας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments