Ελλάδα

Κακοκαιρία: Η πρώτη νεκρή στην Σκοτίνα Πιερίας

Κακοκαιρία: Η πρώτη νεκρή στην Σκοτίνα Πιερίας
Κακοκαιρία: Η Πυροσβεστική μετά από σχετικό αίτημα, ανέσυρε την σορό μίας παιδιάτρου, που το ρέμα παρέσυρε το αυτοκίνητο της.

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε σήμερα το πρωί μία 55χρονη στην Σκοτίνα Πιερίας, καθώς το ΙΧ της παρασύρθηκε μέσα σε ρέμα που δημιουργήθηκε από την κακοκαιρία. Περίπου στις 8 το πρωί κλιμάκια της Πυροσβεστικής εντόπισαν το όχημά της στην περιοχή Σκοτίνα Πιερίας, στον ποταμό Ζηλιάνα. Σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου βρέθηκε και το άψυχο σώμα της γυναίκας και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Πιο συγκεκριμένα, η άτυχη γυναίκα ήταν γνωστή παιδίατρος της περιοχής και μητέρα τριών παιδιών, την οποία αναζητούσαν οι δικοί της άνθρωποι από το πρωί. Εικάζεται πως η γυναίκα προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητό της, ωστόσο δεν πρόλαβε, με συνέπεια να την παρασύρουν τα νερά.

Καταστροφές στην Πρώτη Σερρών

Ξηλωμένα δένδρα πεσμένα σε δρόμους, σε αυτοκίνητα, και σε στέγες σπιτιών, ένα υπόστεγο 200 τ.μ. του μηχανοστάσιου του Δήμου ξηλωμένο και πεσμένο σε δρόμο του χωριού, πεσμένες κολώνες της ΔΕΗ, ήταν το αποτέλεσμα του δυνατού αέρα χθες αργά το απόγευμα στην Πρώτη Σερρών.

Συνεργεία του Δήμου Αμφίπολης με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο πολιτικής προστασίας, Ιορδάνη Παπαδόπουλο, βρίσκονται από το πρωί στην περιοχή για να αποκαταστήσουν τα προβλήματα που δημιούργησε η κακοκαιρία.

«Έχουμε προβλήματα σε πολλά χωριά του Δήμου μας αλλά τα περισσότερα είναι στην Πρώτη. Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε περιοχές του Δήμου για να αποκαταστήσουμε τα προβλήματα», είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο κ. Παπαδόπουλος.

Μεσολόγγι – Ναύπακτος

Στο Μεσολόγγι, σύμφωνα με τον δήμαρχο Κωνστασταντίνο Λύρο, η κατάσταση παραμένει οριακή καθώς εξακολουθεί να υπάρχει κίνδυνος από ενδεχόμενη υπερχείλιση του ρέματος της Αγριλιάς. Στη Ναύπακτο, η Πυροσβεστική δέχτηκε 65 περίπου κλήσεις για απαντλήσεις υδάτων, ενώ απομακρύνθηκαν και 15 άτομα προληπτικά από τις οικίες τους.

Από βράδυ του Σαββάτου έχει απαγορευθεί η κυκλοφορία στη γέφυρα του Ευηνου στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, αφού υπάρχει καθίζηση στο οδόστρωμά της. Τα ορμητικά νερά του Ευήνου εξάλλου κατάφεραν να ρίξουν την σιδηροδρομική γέφυρα του Ευηνοχωρίου. Η συγκεκριμένη σιδηροδρομική γραμμή δεν ήταν λειτουργική καθώς έχει μείνει από τότε που εκτελούσε δρομολόγια προς το Κρυονέρι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments