Αθλητισμός

Premier League: Αναβλήθηκε ο αγώνας της Γιουνάιτεντ με την Μπρέντφορντ

Premier League: Αναβλήθηκε ο αγώνας της Γιουνάιτεντ με την Μπρέντφορντ
Premier League: Ο αγώνας μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μπρέντφορντ αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων στους "κόκκινους διαβόλους".

Η Premier League αποφάσισε να προχωρήσει στην αναβολή του αγώνα μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπρέντφορντ. Ο λόγος ήταν ότι παρατηρήθηκαν πολλά κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα των “κόκκινων διαβόλων”, πράγμα που κατέστησε απίθανη στην πραγματοποίηση του αγώνα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στα τεστ μετά την αναμέτρηση με τη Νόριτς ποδοσφαιριστές και μέλη του προσωπικού του συλλόγου εντοπίστηκαν θετικοί στον κορονοϊό και λόγω αυτού αναβλήθηκε η ομαδική προπόνηση της Κυριακής (12/12), ενώ τη Δευτέρα ουδείς εμφανίστηκε για προπόνηση.

Η ανακοίνωση

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο αγώνας μας στο Μπρέντφορντ, την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου για την Premier League, έχει αναβληθεί και θα επαναπρογραμματιστεί μέσα στο επόμενο διάστημα. »Μετά την επιβεβαίωση των θετικών PCR τεστ της Covid-19 μεταξύ του προσωπικού της πρώτης ομάδας και των παικτών, το ξέσπασμα απαιτεί συνεχή παρακολούθηση.

»Λήφθηκε απόφαση να κλείσουν οι εγκαταστάσεις της πρώτης ομάδας στο Carrington Training Complex για 24 ώρες, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος περαιτέρω μόλυνσης και τα άτομα που βρέθηκαν θετικά έχουν απομονωθεί σύμφωνα με τα πρωτόκολλα της Premier League.

»Δεδομένης της ακύρωσης της προπόνησης και της αναστάτωσης στην ομάδα και με προτεραιότητα την υγεία των παικτών και του προσωπικού, ο σύλλογος ζήτησε την αναβολή και τον επαναπρογραμματισμό του αγώνα.

»Το Διοικητικό Συμβούλιο της Premier League πήρε την απόφαση για αναβολή, με βάση τις οδηγίες των ιατρικών συμβούλων. »Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκφράζει τη λύπη της για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε στην Μπρέντφορντ και στους οπαδούς των δύο συλλόγων από την Covid-19».

Μπρέντφορντ: «Περαστικά στη Γιουνάιτεντ και ανυπομονούμε να σας δούμε το 2022»

Η Μπρέντφορντ με υπέροχο μήνυμά της, στο πνεύμα των ημερών που έρχονται, θέλησε να ευχηθεί ταχεία ανάρρωση σε όσους νοσούν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και περιμένει με χαρά τον επαναπρογραμματισμό του μεταξύ τους αγώνα. Οι «bees» του Τόμας Φρανκ έχουν κερδίσει πολλούς οπαδούς με τη γενικότερη παρουσία τους φέτος στην Premier League. Τόσο η αγωνιστική εικόνα της ομάδας, όσο και η ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος στο γήπεδο αλλά και η υγεία που αποπνέει ο σύλλογος, κάνουν τους νεοφώτιστους ν’ αποτελούν κάτι απόλυτα ευχάριστο φέτος στο κορυφαίο πρωτάθλημα.

Έπειτα από την επισημοποίηση της αναβολής του αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού που παρουσιάστηκαν στους «κόκκινους διαβόλους», η Μπρέντφορντ στη δική της ανακοίνωση για την μη διεξαγωγή του ματς ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση προς όσους επηρεάστηκαν από την νόσο και ανυπομονούμε να σας δούμε μέσα στο 2022».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments