Ελλάδα

Επέστρεψαν οι «Ράδιο Αρβύλα» – «Δεν μπορεί να μην είμαστε εδώ, ενώ συμβαίνει όλο αυτό»

Επέστρεψαν οι «Ράδιο Αρβύλα» – «Δεν μπορεί να μην είμαστε εδώ, ενώ συμβαίνει όλο αυτό»
Επέστρεψαν οι «Ράδιο Αρβύλα» - «Δεν μπορεί να μην είμαστε εδώ, ενώ συμβαίνει όλο αυτό»

Τέλος στο «θρίλερ» που εξελίχθηκε τις τελευταίες ώρες για το αν η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» θα βγει στον αέρα ή θα διακόψει πρόωρα, έδωσαν οι συντελεστές της εκπομπής κάνοντας κανονικά την εμφάνισή τους από τα πλατό της Θεσσαλονίκης.

Γιατί βγήκαμε σήμερα

Διατηρώντας το μούδιασμα και την αμηχανία της πρώτης ημέρας, ο Αντώνης Κανάκης εξήγησε την απόφασή του να «βγουν» απόψε.

«Βγήκαμε σήμερα γιατί ενώ συμβαίνει όλο αυτό δεν μπορεί να μην είμαστε εδώ» είπε ο παρουσιαστής, επισημαίνοντας τις άλλες δύο φορές που είχαν σκεφτεί να μην κάνουν εκπομπή. Την πρώτη με τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου και τη δεύτερη με τα γεγονότα στην τράπεζα Marfin. Παράλληλα σημείωσε ότι σήμερα η εκπομπή δεν μπορεί να είναι σατιρική. Η λέξη σοκ έχει αποκτήσει άλλη διάσταση για εμάς. Η ουσία δεν είμαστε εμείς κι αν θα συνεχιστεί η εκπομπή, αλλά το μυαλό μας είναι με την κοπέλα, τι περνάει, από αυτό το τραγικό και άνανδρο και ελεεινό που αντιμετωπίζει…

Έντονη φημολογία

Τις τελευταίες ώρες, υπήρχε έντονη φημολογία ότι η ψυχολογία της παρέας από τη Θεσσαλονίκη είναι τέτοια που δεν τους επιτρέπει να στηρίξουν το σατιρικό περιεχόμενο της εκπομπής, τουλάχιστον στην παρούσα φάση.

Οι  «Ράδιο Αρβύλα»επρόκειτο να σταματήσει για τις γιορτές την Παρασκευή (17/12), ενώ ήδη από χθες Δευτέρα, ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε τη διακοπή της εκπομπής «Βινύλιο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments