Ελλάδα

Επιστροφή ή πρόωρο τέλος για τους «Ράδιο Αρβύλα»;

Επιστροφή ή πρόωρο τέλος για τους «Ράδιο Αρβύλα»;
Άγνωστο το μέλλον της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα»

Δεύτερο επεισόδιο στο θρίλερ των «Ράδιο Αρβύλα», αφού μεν όπως έγινε γνωστό η εκπομπή θα βγει κανονικά στον «αέρα» σήμερα Τρίτη, καθώς και την υπόλοιπη εβδομάδα αλλά είναι  άγνωστο είναι αν θα επανέλθει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το 2022, μία ημέρα μετά τις αποκαλύψεις – καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Έντονη φημολογία

Τις τελευταίες ώρες, υπάρχει έντονη φημολογία ότι η ψυχολογία της παρέας από τη Θεσσαλονίκη είναι τέτοια που δεν τους επιτρέπει να στηρίξουν το σατιρικό περιεχόμενο της εκπομπής, τουλάχιστον στην παρούσα φάση.

Άλλωστε κατά την εκπομπή της Δευτέρας, ο Αντώνης Κανάκης, αφού ανακοίνωσε ότι δεν θα βγει το «Βινύλιο» την Παρασκευή, άφησε υπόνοιες και για τους «Ράδιο Αρβύλα»

Η εκπομπή επρόκειτο να σταματήσει για τις γιορτές την Παρασκευή (17/12), ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες, κρίθηκε σκόπιμο αυτό να γίνει από σήμερα. Οι οριστικές αποφάσεις για το μέλλον της εκπομπής αναμένεται να ληφθούν μετά τις γιορτές..

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του προλόγου του παρουσιάστη ο ΑΝΤ1 εξέδωσε σχετική ανακοίνωση

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα. Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» και «VINΥΛΙΟ», η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments