Τεχνολογία

Xiaomi: Νέα τεχνολογία μπαταρίας με μεγαλύτερη χωρητικότητα

Xiaomi: Νέα τεχνολογία μπαταρίας με μεγαλύτερη χωρητικότητα
Xiaomi: Με ανάρτηση της η εταιρεία ανέπτυξε μία νέα τεχνολογία μπαταρίας που πρόκειται να δώσει μεγαλύτερη χωρητικότητα κατά 10%.

Η Xiaomi ανακοίνωσε πως έχει μία νέα τεχνολογία μπαταρίας πάνω στην οποία εργάζεται η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης. Η τεχνολογία αναμένεται να είναι διαθέσιμη το επόμενο έτος. Σύμφωνα με αυτή, η Xiaomi μπόρεσε να αυξήσει την περιεκτικότητα σε πυρίτιο μέσα στην μπαταρία περίπου 3 φορές και πέτυχε πιο αποτελεσματική αποθήκευση χωρητικότητας.

Πιο συγκεκριμένα, στο ίδιο μέγεθος, η νέα μπαταρία μπορεί να χωρέσει περίπου 10% περισσότερα mAh και να παρέχει έως και 100 λεπτά επιπλέον χρόνου λειτουργίας με μία μόνο φόρτιση. Παράλληλα, η τεχνολογία συσκευασίας έχει ανανεωθεί, γεγονός που έχει βελτιώσει περαιτέρω την απόδοση χώρου, ενώ το PCM (μονάδα κυκλώματος προστασίας) έχει κλίση 90 μοιρών και δεν είναι πλέον επίπεδο, εξοικονομώντας τελικά χώρο.

Οι νέες μπαταρίες

Η Xiaomi εξόπλισε τη νέα μπαταρία με ένα τσιπ μετρητή καυσίμου που βασίζεται σε προηγμένους αλγόριθμους που βελτιώνουν την ασφάλεια και τη διάρκεια ζωής των κυψελών καθώς παρακολουθεί τη φόρτιση κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η δυνατότητα αυτή αποτρέπει την υπερφόρτιση όταν η συσκευή είναι συνδεδεμένη για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι πρώτες μπαταρίες μαζικής παραγωγής αυτού του είδους αναμένονται στο δεύτερο εξάμηνο του επόμενου έτους.

Xiaomi 11T Pro: Μια συσκευή που φέρνει τα πάνω κάτω

Το Xiaomi 11T Pro είναι το πρώτο smartphone της Εταιρείας που κυκλοφορεί παγκοσμίως με την ιδιόκτητη τεχνολογία 120W Xiaomi HyperCharge, που επιτρέπει φόρτιση 100% της μπαταρίας σε μόλις 17 λεπτά*, εξασφαλίζοντας στους δημιουργούς ολοήμερη, ανεμπόδιστη χρήση για να εκφράζουν όλες τις πτυχές της δημιουργικότητάς τους. Αυτό είναι εφικτό μέσα από καινοτόμες τεχνολογίες, όπως παράλληλη φόρτιση με ταυτόχρονη χρήση δύο διαύλων, δομή μπαταρίας δύο κυψελών, MTW, εφαρμογή Graphene σε μπαταρία ιόντων λιθίου και τεχνολογία Mi-FC.

Η ασφάλεια της μπαταρίας διασφαλίζεται με πιστοποίηση TÜV Rheinland Safe Fast-Charge System, καθώς και μέσα από τις 34 λειτουργίες φόρτισης και ασφάλειάς της, την παρακολούθηση θερμοκρασίας σε πραγματικό χρόνο και άλλα. Παράλληλα, ο flagship επεξεργαστής Qualcomm® Snapdragon™ 888 για κινητά προσφέρει την απαιτούμενη ισχύ για να προωθήσει μια πληθώρα χαρακτηριστικών AI.

Το Xiaomi 11T Pro διαθέτει επίσης μια ισχυρή τριπλή κάμερα με κύριο φακό 108MP, 2x telemacro και υπερευρυγώνιο φακό 120°. Επιπροσθέτως, παρέχει εντυπωσιακές δυνατότητες λήψης με λειτουργίες one-click AI Cinema, εγγραφή 8K και HDR10+, επιτρέποντας στους χρήστες να τραβήξουν πλάνα με την ίδια έξυπνη τεχνολογία ISO που υπάρχει στις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές. Xiaomi 11T Pro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments