Αθλητισμός

Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού

Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού
Ολυμπιακός: Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου κοντοζυγώνει και ήδη γίνονται κουβέντες σχετικά με τις χειμερινές μεταγραφές των ερυθρόλευκων.

Η τεχνική ηγεσία της ΠΑΕ Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την μεταγραφική περίοδο που πρόκειται να ανοίξει τον Ιανουάριο, με τα σενάρια να πληθαίνουν μέρα με την μέρα. Αξίζει να υπενθυμιστεί πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης ετοιμάζεται να φέρει κορυφαίο άσο στον Ολυμπιακό. 

Από ότι φαίνεται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το πιθανότερο είναι να έρθει ένας παίκτη τον Γενάρη (και όχι δύο και τρεις μεταγραφές που γράφουν δεξιά και αριστερά), καθώς για να γίνουν μαζικές μεταγραφικές κινήσεις θα πρέπει να υπάρξει πώληση ποδοσφαιριστή. Αν έρθει ένας παίκτης στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αυτός θα είναι κατά 99% αριστερός μπακ – Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα είναι δανεικός. Υπάρχουν πιθανότητες να αποκτηθεί και χαφ, αλλά όσον αφορά τα μεταγραφικά του χειμώνα καλό είναι να κρατήσουμε μικρό καλάθι. Μαρτίνς

Ποιοι αποχωρούν για το Κόπα Άφρικα

Ο Ονιεκούρου και ο Γκάρι Ροντρίγκες θα φύγουν, λόγω του Κόπα Άφρικα, με αποτέλεσμα να μείνει με τους Μασούρα, Ρόνι Λόπες και Βρουσάι και, φυσικά, τον Βαλμπουενά. Θα υποστήριζε κάποιος, μάλιστα, ότι Βρουσάι μπορεί να νιώθει και αδικημένος από τις ευκαιρίες που δεν έχει πάρει όλο αυτό το διάστημα, αν και πάντα δείχνει αν μη τι άλλο ετοιμοπόλεμος.

Ευκαιρίας δοθείσης μια μικρή αναφορά στο ενδιαφέρον που φαίνεται να υπάρχει για τον Γιώργο Μασούρα από την Τουρκία: Δεν υπάρχει η παραμικρή ενόχληση στον Ολυμπιακό για τον Έλληνα άσο. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που η τουρκική οικονομία πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και κανείς δεν μπορεί να εξασφαλίσει σε παίκτη ή ομάδα ότι θα πάρουν τα λεφτά τους.

Ακόμη, ο Μάρτινς θα δει και τους Μαντί, Αγκιμπού και Κούντε να αποχωρούν λόγω του Κόπα Άφρικα, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρξει και στα χαφ θέμα. Θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο ότι θα πάει στην πρώτη ομάδα ο Σουρλής και μαζί με τους Μπουχαλάκη και Εμβιλά θα επιδιώξουν να καλύψουν το κενό που θα υπάρξει στα χαφ.

Την έξοδο βλέπει ο Κρίστινσον

Με αυτόν τον τρόπο, ο 32χρονος τερματοφύλακας βλέπει ότι δεν υπάρχει μέλλον για τον ίδιο στον Ολυμπιακό και έχει αρχίσει να ψάχνει εναλλακτικές ενόψει Ιανουαρίου. Οι ελπίδες του Κρίστινσον ότι θα μπορούσε να διεκδικήσει θέση βασικού έπειτα από την πώληση του Σα, αποδείχθηκε πως δεν ήταν βάσιμες μετά την απόκτηση του Βατσλίκ.

Παρά το γεγονός ότι ο Ισλανδός έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στον Ολυμπιακό για τον χαρακτήρα και τον επαγγελματισμό του Ισλανδού, αγωνιστικά δεν πήρε τις ανάλογες ευκαιρίες να δείξει την αξία του. Ίσως πρόκειται για έναν από τους ελάχιστους παίκτες που μπορούν να έχουν παράπονο από τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος αν μη τι άλλο έχει αποδείξει ότι είναι δίκαιος με τους ποδοσφαιριστές του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments