Video

Αλέξης Γεωργούλης: «Από το 1995 δεν έχω τηλεόραση στο σπίτι μου»

Αλέξης Γεωργούλης: «Από το 1995 δεν έχω τηλεόραση στο σπίτι μου»
Αλέξης Γεωργούλης: «Από το 1995 δεν έχω τηλεόραση στο σπίτι μου, Και η τηλεόραση που είναι τώρα στις Βρυξέλλες δεν ξέρω αν είναι καν στην πρίζα».

Μια συνέντευξη ζωής και πορείας  παραχώρησε ο Αλέξης Γεωργούλης από την γενέτειρά του, την Λάρισα στην Όλγα Λαφαζάνη και την κάμερα του Happy Day. Ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην σχέση με τον πατέρα του, την καριέρα στην τηλεόραση και τις δύσκολες κριτικές που δέχεται από το χώρο του θεάματος. Αλέξης Γεωργούλης

«Δεν επηρεάζομαι από τις κριτικές»

Ειδικότερα, ο Αλέξης Γεωργούλης εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά πως «ο πατέρας μου έφυγε από την ζωή πριν από περίπου δέκα χρόνια. Κάναμε περισσότερες συζητήσεις αλλά είχε πάντα αυτό το «ότι κι αν σου λέω εγώ, εσύ το αποφασίζεις». Ήταν και πολύ αγαπημένοι με την μάνα μου».

«Από το 1995 δεν έχω τηλεόραση στο σπίτι. Και η τηλεόραση που είναι τώρα στις Βρυξέλλες δεν ξέρω αν είναι καν στην πρίζα».

«Από τότε που ήμουν ηθοποιός έβλεπα κάποιες κριτικές οι οποίες είχαν στόχο να θίξουν. Όχι να κριτικάρουν. Με αποτέλεσμα να μην επηρεάζομαι και να μην μου καταστρέφουν αυτό που πραγματικά θέλω να δείξω για το ποιος είμαι» κατέληξε ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αλέξης Γεωργούλης

Ο Αλέξης Γεωργούλης αποκάλυψε πόσα χρήματα παίρνει τον μήνα σαν Ευρωβουλευτής

O Αλέξης Γεωργούλης σε παλαιότερη ραδιοφωνική του συνέντευξη μίλησε για όλες τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχει όλα αυτά τα χρόνια. Μάλιστα ο ηθοποιός διευκρίνισε πως η αμοιβή του το μήνα ανέρχεται στα 25.000 ευρώ και όχι στα 20.000. Στη συνέχεια είπε πως αν δεν ξοδευτούν όλα αυτά τα χρήματα θα πρέπει να τα επιστρέψει.

«Είμαι ηθοποιός που νιώθω υποχρέωση να υπερασπιστώ, όπως μπορώ, τα δικαιώματα μιας κοινωνίας. Είναι αυτό που είχε πει κάποια στιγμή και η μητέρα μου, ότι έχεις βγει στις Ευρωεκλογές γιατί ο κόσμος σε αγαπάει, να του ανταποδώσεις την αγάπη που πήρες.

Αυτό είναι ουσιαστικά η αλλοίωση της ταυτότητάς μου, εάν πω ότι πέρα του ότι με ψήφισε ο κόσμος σαν ευρωβουλευτή θα πρέπει να ξεχάσω και την υπόλοιπη μου ζωή. Δεν πηγαίνει πίσω το έργο μου σαν ευρωβουλευτής, επειδή συνεχίζω να δουλεύω σαν ηθοποιός. Αν κάποιος με κατηγορεί γιατί κάνεις και αυτό, είναι σαν να κατηγορείς και έναν άλλον ευρωβουλευτή γιατί έχει παιδιά που του απασχολούν χρόνο. Εγώ δεν έχω παιδιά, έχω ελεύθερο χρόνο, μπορώ να τον ξοδεύω όπου μου αρέσει.

Οι πολιτικοί δεν είναι σταρ. Δεν είναι ότι όποιος πολιτικός αναγνωρίζεται περισσότερο παίρνει περισσότερα λεφτά. Όλοι οι ευρωβουλευτές παίρνουν τον ίδιο μισθό, ανεξαρτήτως από τις δουλειές που κάνουν».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments