Ελλάδα

Πάτρα: Αρνητές επιτέθηκαν για τρίτη φορά στην αντιπρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου

Πάτρα: Αρνητές επιτέθηκαν για τρίτη φορά στην αντιπρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου
Πάτρα: Αρνητές επιτέθηκαν για τρίτη φορά στην αντιπρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου

Θύμα επίθεσης από αρνητές του κορωνοϊού έπεσε για τρίτη φορά η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, και αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Άννα Μαστοράκου στην Πάτρα. Όπως τόνισε η ίδια η κυρία Μαστοράκου, δεν θα αφήσει τη νέα επίθεση να περάσει έτσι και θα αντιδράσει.

«Δεν θα μείνει έτσι η κατάσταση, να επιτίθενται με αυτόν τον τρόπο στην αντιπρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου», ανέφερε στο pelop.gr.

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν σήμερα το πρωί του Σαββάτου κατά τη διάρκεια ενημερωτικής εκδήλωσης με θέμα: Εμβολιασμός Τώρα!» το οποίο διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την 6η ΥΠΕ και τον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών, σε ξενοδοχείο της Πάτρας.

Ξαφνικά στην αίθουσα μπήκε άγνωστο άτομο και κάλεσε την κ. Μαστοράκου να κατέβει στο ισόγειο προκειμένου να παραλάβει κάποιο έγγραφο. «Από μόνη της αυτή η συμπεριφορά, έδειξε το θράσος κάποιων ατόμων» είπε η κ. Μαστοράκου. «Ήθελαν εμένα προσωπικά», τόνισε.

Η κυρία Μαστοράκου κατέβηκε στο ισόγειο και έλαβε έγγραφο, ενώ εκείνος που το παρέδωσε είπε ότι είναι η τεκμηρίωση πως τα εμβόλια είναι δηλητήριο. «Δεν παρέλαβα το έγγραφο. Με αποκάλεσαν «δολοφόνο» και πως δηλητηριάζω πολίτες με το εμβόλιο», σημείωσε.

Όπως σημειώνει η αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, στη συνέχεια κινήθηκε προς το χώρο στάθμευσης, όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητό της. «Με ακολούθησαν και άρχισαν να φωνάζουν περισσότερο, με τράβηξαν από το χέρι και συνέχισαν την λεκτική επίθεση προς το μέρος μου», δήλωσε.

«Θα κινηθώ νομικά»

«Δεν μπορούν να αποκαλούν δολοφόνο την αντιπρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, είναι απαράδεκτο. Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό και δε θα το αφήσω έτσι», σημείωσε η κα Μαστοράκου. «Τη Δευτέρα θα καταθέσω μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα» υπογράμμισε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments