Αθλητισμός

Ατρόμητος: Στον «αέρα» ο Παράσχος

Ατρόμητος: Στον «αέρα» ο Παράσχος
Ατρόμητος: Το νέο άσχημο αποτέλεσμα την ήττα 2-1 αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τον προπονητή της ομάδας.

Σε ακόμη ένα παιχνίδι οι Περιστεριώτες δεν ήταν αντάξιοι των  περιστάσεων καθώς ηττήθηκαν από τον  Παναιτωλικό 2-1.  Αυτό το αποτέλεσμα είναι πολύ πιθανόν να φέρει δραστικές αλλαγές στο επιτελείο της ομάδας. Ο Ατρόμητος δεν έδειξε την δυναμική του μέσα στο γήπεδο. Ατρόμητος

Ατρόμητος: Έρχονται μέσα στην εβδομάδα εξελίξεις

Παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες υπήρχε στον Ατρόμητο στήριξη προς το πρόσωπο του  Γιώργου Παράσχου, το νέο άσχημο αποτέλεσμα αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τον προπονητή της ομάδας. Ακόμη δεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις, ωστόσο ενδέχεται οι εξελίξεις να είναι ραγδαίες.

Μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Άνχελ Λόπεθ, ο Παράσχος ανέλαβε τον Ατρόμητο στις 25 Σεπτεμβρίου στην τρίτη του προπονητική θητεία στους Περιστεριώτες.

Ατρόμητος

Ατρόμητος: Λίγα λόγια για τον προπονητή

Ο Γιώργος Παράσχος (γεννήθηκε στις 23 Αυγούστου 1952 στη Θεσσαλονίκη) είναι Έλληνας παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής από τη Μακεδονία και τώρα προπονητής του Ατρόμητου. Αγωνιζόταν ως αμυντικός και αμυντικός μέσος, με συνολικά τις 314 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Α΄ Εθνικής, κυρίως με την Καστοριά.

Ως ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία του ΠΑΟΚ το 1967. Έγινε επαγγελματίας το 1971 και το 1974 μεταπήδησε στην Καστοριά, με την οποία αγωνίστηκε ως το 1985, με μια μικρή διακοπή για ένα εξάμηνο την περίοδο 1983-84, όταν φόρεσε τη φανέλα του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ήταν μέλος της ομάδας της Καστοριάς που κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας του 1980, επικρατώντας στον τελικό του Ηρακλή Θεσσαλονίκης με σκορ 5-2 και την επόμενη περίοδο αγωνίστηκε στο κύπελλο Κυπελλούχων.

Ο Γιώργος Παράσχος αγωνίστηκε συνολικά 4 φορές με την εθνική Ελλάδας. Η πρώτη συμμετοχή του ήταν στις 21 Σεπτεμβρίου 1977 σε φιλικό αγώνα εναντίον της Ρουμανίας που πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι, όταν υπό τις οδηγίες του Αλκέτα Παναγούλια πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Σπύρου Λιβαθηνού με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Αγωνίστηκε επίσης εναντίον της Γιουγκοσλαβίας για το Βαλκανικό κύπελλο (16/11/1977, 0-0), στη μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Δανίας με 1-0 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1982 (15/10/1980), καθώς και στον αγώνα προς τιμήν του Μίμη Δομάζου εναντίον της Αυστραλίας στη Λεωφόρο (11/11/1980, 3-3), ο οποίος ήταν ο μοναδικός στον οποίο αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments