Ελλάδα

Μητροκτονία στο Αγρίνιο: Πέθανε και η γιαγιά του δολοφόνου

Μητροκτονία στο Αγρίνιο: Πέθανε και η γιαγιά του δολοφόνου
Μητροκτονία στο Αγρίνιο: Ο δολοφόνος είχε ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου την 52χρονη μητέρα του, ενώ είχε τραυματίσει την γιαγιά του.

Σοκ είχε προκαλέσει το φονικό της 30ης Νοεμβρίου η μητροκτονία στο Αγρίνιο. Ένας 35χρονος που είχε νοσηλευτεί σε τρία ψυχιατρία είχε σκοτώσει στο ξύλο την 52 χρονη μητέρα του και είχε τραυματίσει σοβαρά τη γιαγιά του, η οποία  έφυγε από τη ζωή.

Η δολοφονία της 57χρονης από τα χέρια του ίδιου της του παιδιού είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του Αγρινίου. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας agrinionews.gr, στις 6:12 τα ξημερώματα της 30ης Νοεμβρίου, η Αστυνομία δέχτηκε την κλήση από μια γυναίκα που μόλις και με τα βίας μπορούσε να μιλήσει καλώντας σε βοήθεια. Ήταν η 80χρονη γιαγιά του δράστη που καλούσε σε βοήθεια. Δομοκό

Το χρονικό

Αστυνομικοί της Αμέσου Δράσεως και της Ασφάλειας έσπευσαν στο σπίτι, φώναξαν στον 34χρονο να παραδοθεί αλλά αρνήθηκε, κλειδώθηκε μέσα. Οι ένστολοι περικύκλωσαν το σπίτι και κάλεσαν δικαστικό λειτουργό για να εισέλθουν. Κατάλαβε ο νεαρός τον κλοιό και προσπάθησε να διαφύγει από το παράθυρο αλλά ακινητοποιήθηκε και βρέθηκε με χειροπέδες.

Οι αστυνομικοί εισήλθαν στο χώρο και αντίκρισαν το μακάβριο θέαμα, την 54χρονη νεκρή στο δωμάτιο της. Τούφες από τα μαλλιά της και αίματα σε πολλά σημεία. Ο ιατροδικαστής που κλήθηκε εκτίμησε ότι το έγκλημα έγινε από 22:00 το βράδυ έως τις 2:00 τα ξημερώματα.

Η 80χρονη γιαγιά του δράστη έφερε τραύματα στο πρόσωπο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, ωστόσο κατέληξε την Κυριακή (19/12).

Το βεβαρημένο παρελθόν του μητροκτόνου

Είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί και η πρώτη του προτεραιότητα ήταν να πάει στο πατρικό του σπίτι και να σκοτώσει την μάνα του η οποία του είχε κάνει δύο μηνύσεις το 2015 και το 2017 για ενδοοικογενειακή βία.

Ήταν σεσημασμένος για συμμετοχή σε ληστεία το 2012 στο Αγρίνιο και για βιασμό το 2013 στα Ιωάννινα ενώ έκανε 4 χρόνια φυλακή στον Κορυδαλλό και στη συνέχεια στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού, αφού θεωρείται πέρα από άκρως επικίνδυνο άτομο και άκρως διαταραγμένο.

Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments