Ελλάδα

Μητροκτονία Αγρίνιο: Ο δράστης είχε νοσηλευτεί σε τρία ψυχιατρεία

Μητροκτονία Αγρίνιο: Ο δράστης είχε νοσηλευτεί σε τρία ψυχιατρεία
Μητροκτονία Αγρίνιο: Σε τρία ψυχιατρεία είχε νοσηλευτεί ο μητροκτόνος του Αγρινίου ο οποίος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 52χρονη μητέρα του.

Σε τρία ψυχιατρεία είχε νοσηλευτεί ο μητροκτόνος του Αγρινίου ο οποίος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 52χρονη μητέρα του.

Ο μητροκτόνος στο Αγρίνιο είχε εισαχθεί για νοσηλεία στα Ψυχιατρικά Νοσοκομεία Δαφνί και  Δρομοκαΐτειο και στη Ψυχιατρική Κλινική του ΠΓΝ Πατρών. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Πελοπόννησος ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του παιδιού της για τουλάχιστον οχτώ χρόνια ενώ η πιο ήρεμη περίοδος της ζωής της ήταν όταν αυτός ήταν έγκλειστος στις ψυχιατρικές δομές.

Το χρονικό

O μητροκτόνος αποφυλακίστηκε στις 22 Νοεμβρίου, από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου νοσηλευόταν στο ψυχιατρείο, εκτίοντας 4ετή ποινή φυλάκισης για βιασμό που είχε διαπράξει στα Γιάννενα, προ 8ετίας. Είχε απασχολήσει τις Αρχές για υπόθεση ληστείας και για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας. Οι καταγγελίες είχαν γίνει από την ίδια τη μητέρα του που έμελλε να βρει τραγικό θάνατο από τα χέρια του.

Ο 35χρονος κατά το παρελθόν είχε εισαχθεί για ακούσια νοσηλεία κατόπιν εισαγγελικής εντολής, στα Ψυχιατρικά Νοσοκομεία Δαφνί και Δρομοκαΐτειο και στη Ψυχιατρική Κλινική του ΠΓΝ Πατρών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments