Ειδήσεις

Ζεφύρι: Νέα επιχείρηση της αστυνομίας – Βρέθηκε το κλεμμένο όπλο αστυνομικού

Ζεφύρι: Νέα επιχείρηση της αστυνομίας – Βρέθηκε το κλεμμένο όπλο αστυνομικού
Ζεφύρι: Νέα επιχείρηση της αστυνομίας - Βρέθηκε το κλεμμένο όπλο αστυνομικού

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση έγινε στο Ζεφύρι, το βράδυ της Τετάρτης.Η αστυνομική επιχείρηση έγινε σε συνέχεια του περιστατικού με τους πυροβολισμούς που είχε καταγραφεί πριν από λίγες ημέρες. Οι αστυνομικοί από τις έρευνες που έκαναν στην περιοχή, εντόπισαν σε σπίτι δύο πιστόλια, εκ των οποίων το ένα υπηρεσιακό.

Αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή του Ζεφυρίου οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε., στο πλαίσιο διερεύνησης, από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, εγκληματικών υποθέσεων εμπλοκής συμμοριών που κατέχουν όπλα και διακινούν ναρκωτικά στη Δυτική Αττική.

Βρέθηκε το κλεμμένο αστυνομικό όπλο

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διενεργήθηκε έρευνα σε οικία στην οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο εύχρηστα πιστόλια των 9 mm με γεμιστήρες και οκτώ φυσίγγια των 9 mm. Επισημαίνεται ότι το ένα πιστόλι είχε κλαπεί προ 4μηνου από οικία αστυνομικού στην περιοχή της Καλλιθέας Αττικής.

Η εμφάνιση στο επίμαχο βίντεο του όπλου με τη σφραγίδα της Ελληνικής Αστυνομίας είχε προκαλέσει έντονη ανησυχία.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθησαν δύο άνδρες ηλικίας 18 και 19 ετών καθώς και μια 37χρονη. Η προανάκριση συνεχίζεται.

Ο βαρύς οπλισμός

Την περασμένη εβδομάδα, βίντεο με όπλα και πυροβολισμούς, που είδε το φως της δημοσιότητας προκάλεσε έφοδο της ΕΚΑΜ στο Ζεφύρι μετά τα βίντεο με τα όπλα και τους πυροβολισμούς. Η Αστυνομία, μετά από αυτά τα βίντεο προχώρησε στην επιχείρηση κάνοντας 8 συλλήψεις.

Οι εικόνες που ήρθαν στη δημοσιότητα από τα βίντεο του περιστατικού δείχνουν μία συμμορία αποτελούμενη από Ρομά να βρίσκεται έξω από το σπίτι αρχηγού αντίπαλης συμμορίας και να πυροβολεί συνεχώς, επιδιώκοντας να δείξει την ισχύ της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments