Ελλάδα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη φωτογραφία του μέσα από τα κρατητήρια

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη φωτογραφία του μέσα από τα κρατητήρια
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη φωτογραφία του μέσα από τα κρατητήρια, λίγες ώρες αφότου παραδόθηκε στην αστυνομία

Χριστούγεννα στα κρατητήρια θα κάνει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Ο εισαγγελέας έχει ασκήσει σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση της ανάρτησης βίντεο και φωτογραφιών ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του στο διαδίκτυο.

Η πρώτη φωτογραφία από τα κρατητήρια

Εν τω μεταξύ διέρρευσε και η πρώτη φωτογραφία του Στάθη Παναγιωτόπουλου στο κρατητήριο.

Ο πρώην παρουσιαστής, λίγο μετά την παράδοσή του στις αρχές,  στέκεται όρθιος για να φωτογραφηθεί όπως προβλέπεται από τη διαδικασία και δείχνει να μην έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Κατασχέθηκαν ένας υπολογιστής κι ένα κινητό

Νωρίτερα η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τη σύλληψή του και τις έρευνες στο σπίτι του, όπου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ήταν παρών φορώντας χειροπέδες.

Η ανακοίνωση

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος συνελήφθη ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος ημεδαπού, στο πλαίσιο διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε χθες (22 Δεκεμβρίου 2021) ύστερα από καταγγελία ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία ο ανωτέρω ημεδαπός ανήρτησε στο διαδίκτυο, εν αγνοία της και χωρίς την συναίνεσή της, βίντεο και φωτογραφίες με μεταξύ τους ερωτικό περιεχόμενο, το οποίο ήταν διαθέσιμο τουλάχιστον μέχρι και προχθές (21 Δεκεμβρίου 2021).

Από την έρευνα που ακολούθησε στην οικία του καθώς και από την κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικός υπολογιστής και κινητό τηλέφωνο, τα οποία απεστάλησαν για εργαστηριακές εξετάσεις στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Ανακριτή.

Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments