Ελλάδα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Πώς πέρασε την πρώτη νύχτα στα κρατητήρια

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Πώς πέρασε την πρώτη νύχτα στα κρατητήρια
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ο γνωστός παρουσιαστής παραδόθηκε την Τετάρτη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραδόθηκε την Τετάρτη στην αστυνομία, ενώ λίγο αργότερα έγιναν οι πρώτες έρευνες μέσα στο σπίτι του. Κατόπιν τούτου, ο παρουσιαστής πέρασε την νύχτα στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

Η σύλληψή του ήταν θέμα χρόνου έπειτα από την προσφυγή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος 28χρονης -της δεύτερης γυναίκας- που τον καταγγέλλει για δημοσίευση στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές τους στιγμές, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Η πρώτη νύχτα στο κρατητήριο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής όλο το βράδυ ήταν αρκετά σιωπηλός και ανήσυχος για την τροπή που έχει πάρει η υπόθεσή του. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι δεν έχει αναρτήσει ποτέ βίντεο, τα είχε στο παρελθόν αλλά δεν τα έχει πια στην κατοχή του.

Ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος εκπροσωπεί τη δεύτερη από τις δύο καταγγέλλουσες, έκανε λόγο για ακόμη επτά παράνομα βίντεο με ισάριθμες κοπέλες, τα οποία υπάρχουν στο Διαδίκτυο. Επιπλέον, ο κ. Λύτρας ανέφερε ότι σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τα βίντεο συνολικά είναι εννέα.

Η ψυχολογική κατάσταση της 28χρονης καταγγέλλουσας είναι κακή και ο συνήγορός της προτρέπει και τα υπόλοιπα θύματα του Παναγιωτόπουλου να πάνε χωρίς δισταγμό στις Αρχές και να καταγγείλουν τον δράστη.

Ο Απόστολος Λύτρας διευκρίνισε ότι μένει να φανεί από την έρευνα «εάν η ανάρτηση των ερωτικών βίντεο στο Διαδίκτυο είχε και οικονομικό όφελος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο». Αν το όφελος ξεπερνούσε τις 120.000 ευρώ, θα πρόκειται για κακούργημα.

Η πρώτη δήλωση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μέσω του δικηγόρου του

Την πρώτη τοποθέτηση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τη σύλληψή του, έγινε μέσω του δικηγόρου κ. Γεωργίου Δακουρά. Τονίζει ότι έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των αρχών για τη διευκόλυνση των ερευνών και παράλληλα ότι έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. «Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με την σημερινή του αυτόβουλη εμφάνιση έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των διωκτικών Αρχών προκειμένου να συνδράμει στην έρευνα που διεξάγεται έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη τόσο στις διωκτικές αρχές όσο και στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου οι υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται το όνομά του να αντιμετωπισθούν στις πραγματικές τους διαστάσεις», αναφέρει ο δικηγόρος του.

Παράλληλα χαρακτηρίζει ανυπόστατες τις φήμες για το ενδεχόμενο αναχώρησής του στο εξωτερικό. «Οι ανακριβείς, ανυπόστατες και ενδεχομένως κατασκευασμένες φήμες περί δήθεν αναχώρησής του στο εξωτερικό, ώστε να αποφύγει τις Αρχές, σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα». Τέλος ο κ. Δακουράς αναφέρει: «Σας μεταφέρω ότι είναι συντετριμμένος και ότι έχει μετανιώσει ειλικρινά για την κατακριτέα συμπεριφορά του».

 svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments