Ελλάδα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Με χειροπέδες στις έρευνες της αστυνομίας στο σπίτι του

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Με χειροπέδες στις έρευνες της αστυνομίας στο σπίτι του
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Με χειροπέδες στις έρευνες της αστυνομίας στο σπίτι του

Παρουσία του Στάθη Παναγιωτόπουλου φορώντας χειροπέδες, έγιναν επί δύο και πλέον ώρες, οι έρευνες των αρχών στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη.

Οι αστυνομικοί μετέφεραν τον παρουσιαστή στην οικία του στους Νέους Επιβάτες, όπου οι έρευνες  επικεντρώθηκαν στα κινητά του τηλέφωνα και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του. ώστε να διαπιστωθεί κυρίως το μέγεθος των αναρτήσεων που έχει κάνει στο διαδίκτυο.

Η απόφαση της επιτόπου έρευνας, πιθανότατα ελήφθη προκειμένου να διαλευκάνει κρίσιμες πτυχές συνδεόμενες με τις καταγγελίες πρώην ερωτικών του συντρόφων περί δημοσιοποίησης βίντεο με προσωπικές τους στιγμές σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Με την ολοκλήρωση των ερευνών ο παρουσιαστής επέστρεψε στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, όπου θα παραμείνει μέχρι να μεταχθεί αύριο ενώπιον της Εισαγγελικής Αρχής.  Πληροφορίες, αναφέρουν ότι παράλληλες έρευνες διεξάγονται στο εξοχικό του στην Αλόννησο.

Η πρώτη δήλωση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μέσω του δικηγόρου του

Την πρώτη τοποθέτηση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τη σύλληψή του, έγινε μέσω του δικηγόρου κ. Γεωργίου Δακουρά. Τονίζει ότι έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των αρχών για τη διευκόλυνση των ερευνών και παράλληλα ότι έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. «Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με την σημερινή του αυτόβουλη εμφάνιση έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των διωκτικών Αρχών προκειμένου να συνδράμει στην έρευνα που διεξάγεται έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη τόσο στις διωκτικές αρχές όσο και στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου οι υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται το όνομά του να αντιμετωπισθούν στις πραγματικές τους διαστάσεις», αναφέρει ο δικηγόρος του.

Παράλληλα χαρακτηρίζει ανυπόστατες τις φήμες για το ενδεχόμενο αναχώρησής του στο εξωτερικό. «Οι ανακριβείς, ανυπόστατες και ενδεχομένως κατασκευασμένες φήμες περί δήθεν αναχώρησής του στο εξωτερικό, ώστε να αποφύγει τις Αρχές, σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα». Τέλος ο κ. Δακουράς αναφέρει: «Σας μεταφέρω ότι είναι συντετριμμένος και ότι έχει μετανιώσει ειλικρινά για την κατακριτέα συμπεριφορά του».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments