Αθλητισμός

Μπουφόν: Θα μου άρεσε να παίξω στο Μεξικό ή στις ΗΠΑ

Μπουφόν: Θα μου άρεσε να παίξω στο Μεξικό ή στις ΗΠΑ
Μπουφόν: Αν και τον Ιανουάριο ο γνωστός τερματοφύλακας θα κλείσει τα 44, δεν έχει αποφασίσει ακόμα πότε θα κρεμάσει τα γάντια του.

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν τον Ιανουάριο πρόκειται να συμπληρώσει τα 44 του χρόνια και ακόμη δεν έχει αποφασίσει πότε θα κρεμάσει τα γάντια του.  Τουναντίον, ο νυν κίπερ της Πάρμα εξακολουθεί να κάνει όνειρα για το ποδοσφαιρικό του μέλλον και τα αποκάλυψε μέσω συνέντευξής του στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο «TUDN».

Στο ίδιο μέσο μίλησε επίσης για το στόχο της κατάκτησης του Champions League που έπαιξε ρόλο στο να επιμηκύνει χρονικά την καριέρα του, στην παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Γιουβέντους αλλά και στον διάδοχό του στην εθνική Ιταλίας, Τζανλουίτζι Ντοναρούμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν κάνει πλάνα για το ποδοσφαιρικό μέλλον του: «Θα μου άρεσε να παίξω στο Μεξικό ή στις ΗΠΑ. Είναι εμπειρίες που θα μου άρεσε να ζήσω αλλά θα δούμε τι θα συμβεί. Δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω μετά, αν θα γίνω ατζέντης ή προπονητής».

Για το Champions League που δεν πήρε ποτέ: «Ίσως αν το είχα κατακτήσει να είχα ήδη αποχωρήσει από τη δράση επειδή δεν θα είχα κάποιο σημαντικό στόχο να κυνηγάω»

Για την Γιουβέντους: «Όταν επέστρεψα στην Γιουβέντους μετά από την Παρί έζησα δύο σεζόν μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, δουλέψαμε πολύ καλά μαζί αλλά πιστεύω ότι η Γιουβέντους έχασε το dna της ομάδας. Το 2017 είχαμε φτάσει στον τελικό επειδή το σύνολο ήταν ισχυρό και ενωμένο».

Για τον Ντοναρούμα: «Εκείνος, ο Όμπλακ, ο Κουρτουά και ο Τερ Στέγκεν είναι όλοι μεγάλοι τερματοφύλακες. Εκείνος που μπορεί να ανέβει στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου είναι ο Τζίτζο επειδή τη δυνατότητα να ξεχωρίσει μέσα σε έναν χρόνο από τώρα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments