Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Νεαρός «έφαγε» 8 φορές πρόστιμο για μάσκα – «Το θεωρούσα Κλάιν-Μάιν»

Θεσσαλονίκη: Νεαρός «έφαγε» 8 φορές πρόστιμο για μάσκα – «Το θεωρούσα Κλάιν-Μάιν»
Θεσσαλονίκη: «Το θεωρούσα κλάιν μάιν… Εντάξει σιγά.. Είναι η 8η φορά που τρώω πρόστιμο» είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα ο νεαρός.

Αξέχαστο ήταν το σχόλιο ενός νεαρού από τη Θεσσαλονίκη που σήμερα Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου δέχτηκε το 8ο πρόστιμο επειδή δεν φορούσε μάσκα σε εξωτερικό χώρο, όπως προβλέπουν τα νέα μέτρα που όρισε η κυβέρνηση για την διασπορά του δολοφονικού ιού. Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Από τα συνολικά οκτώ πρόστιμα που έχει δεχτεί, έχει πληρώσει τα δύο, με την ελπίδα, σιγά σιγά να ξεχρεώσει και τα υπόλοιπα

«Το θεωρούσα κλάιν μάιν… Εντάξει σιγά.. Είναι η 8η φορά που τρώω πρόστιμο» είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα και γεμάτος ειλικρίνεια είπε ότι θα παραλείψει να φοράει μάσκα, ακόμη και… 200 χιλιάδες πρόστιμο να του βάλουν. Από τα συνολικά οκτώ πρόστιμα που έχει δεχτεί, έχει πληρώσει τα δύο, με την ελπίδα, σιγά σιγά να ξεχρεώσει και τα υπόλοιπα.

Νέα μέτρα

Ήδη έχει ανοίξει η πλατφόρμα για την προμήθεια των δωρεάν self test από τα φαρμακεία, ένα από τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πρόσφατο υπουργικό συμβούλιο.

Ο Θάνος Πλεύρης ανέφερε ότι τις τελευταίες δυο μέρες παρατηρείται αύξηση των κρουσμάτων, σημειώνοντας ότι οι ειδικοί προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν. Καλύτερη εικόνα για τη μετάλλαξη Όμικρον θα υπάρξει σε 10 με 15 μέρες. Άνω του 72% των πολιτών έχει κάνει την τρίτη δόση, ενώ γενικά ο εμβολιασμός είναι στο 80% στον ενήλικο πληθυσμό και στο 70% στο γενικό πληθυσμό. Ο Θάνος Πλεύρης επιβεβαίωσε ότι το πρώτο σκέλος των νέων μέτρων θα ισχύει από αύριο και το δεύτερο από τις 3 Ιανουαρίου.

Θεσσαλονίκη
  • Η μάσκα είναι υποχρεωτική και στους εσωτερικούς και τους εξωτερικούς χώρους. Αυτό αφορά και στους ανοιχτούς χώρους εστίασης και στα γυμναστήρια.
  • Στα σούπερ μάρκετ και τα ΜΜΜ είναι υποχρεωτική η χρήση διπλής μάσκας ή μάσκας Ν95.
  • Απαγορεύονται οι εκδηλώσεις Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.
  • Οι ταξιδιώτες που θα μπαίνουν στην Ελλάδα με PCR test θα υποχρεούνται να το επαναλαμβάνουν τη δεύτερη μέρα από την άφιξή τους και την τέταρτη μέρα.
  • Παραμένει ισχυρή σύσταση για self test πριν από κάθε έξοδο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments