Διεθνή

Ευχές Ερντογάν σε Οικουμενικό Πατριάρχη για ταχεία ανάρρωση

Ευχές Ερντογάν σε Οικουμενικό Πατριάρχη για ταχεία ανάρρωση
Ο κ. Κοτζά μετέφερε στον Παναγιώτατο, ο οποίος παραμένει υπό παρακολούθηση σε κεντρικό νοσοκομείο της Πόλης, το ενδιαφέρον του Προέδρου

Tις θερμές ευχές του Προέδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για ταχεία ανάρρωση, διαβίβασε στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο ο υπουργός Υγείας της χώρας, δρ Φαχρετίν Κοτζά, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν το βράδυ.

Ο κ. Κοτζά μετέφερε στον Παναγιώτατο, ο οποίος παραμένει υπό παρακολούθηση σε κεντρικό νοσοκομείο της Πόλης, το ενδιαφέρον του Προέδρου και του ίδιου προσωπικά για την πορεία της υγείας του και τον διαβεβαίωσε ότι οι Αρχές της χώρας βρίσκονται στο πλευρό του για οτιδήποτε και αν χρειασθεί.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν που εξεδόθη, με τον Οικουμενικό Πατριάρχη επικοινώνησε νωρίτερα και ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας, Μεχμέτ Νουρί Ερσόι, ο οποίος του εξέφρασε τις εγκάρδιες ευχές του για γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του.

Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Θετικός στον κορωνοϊό με ήπια συμπτώματα

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Φανάρι. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η διάγνωση έγινε κατά τη διάρκεια των τακτικών διαγνωστικών εξετάσεων. Σημειώνεται επίσης πως ο Οικουμενικός Πατριάρχης είναι πλήρως εμβολιασμένος και έχει ήπια συμπτώματα.

Η ανακοίνωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου

«Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, στο πλαίσιο των τακτικών διαγνωστικών εξετάσεων που πραγματοποιούνται στο Φανάρι, διαγνώστηκε σήμερα, Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021, θετικός στον κορωνοϊό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments